God Morgon och God Förmiddag!! Vaknade tidigt… Middag igår. Det blev inte alls sent… Jag ska inte ha husdjur, för det väcker så mycket känslor! I morgonen är det Måndag! Inlägg som tar upp homosexualitet! Återkommer…

God Morgon och God Förmiddag!!
Vaknade tidigt som vanligt, 06.30 och kelade med en ganska missnöjd katt. 
Katten Doris ”gnäller” och vill ha fullständig uppmärksamhet!
Jag har en förmåga att lyssna till henne och ge henne uppmärksamhet när hon ”gnäller” och visar sitt missnöje.
Jag måste sluta med det, oavsett om det ger mig lite dåligt samvete, för hon börjar väcka mig tidigt på morgonen, eller sena natten. Jag måste helt enkelt ignorera beteendet och försöka att stå emot mina känslor av oro och samvete.
Ibland tänker jag att jag inte ska ha husdjur, för det väcker så mycket känslor och även av den mindre bra sorten. Men samtidigt, Åh, så härligt, mysigt och villkorslöst! 
Och ja, jag längtar efter ”kattskrället” när jag/vi är ute på äventyr och jag upplever så mycket körlek och mys med vårt älskade ”pälsmonster”…

Vi var på middag igår. 
Det blev inte alls sent och jag insåg när vi var där, samtalade och umgicks, att herregud vad jag har saknat dessa människor. 
Jag erkände, vilket är lika bra, att det är jag som är motsträvig just nu och inte vill! Jag vill bara inte! Jag vill vara ensam och få vara ifred! Men det var trevligt och vi måste naturligtvis försöka att upprätthålla relationen, vänskapen och kontakten. 
Fina bra människor, men schyssta åsikter och värderingar. 
Jag uppskattar dem oerhört! 
Och återigen handlar det om att vårda sina relationer, att ta hand om och se till dem man tycker om och vara mer tillmötesgående!
Jag är bara trött! Jag lider lite av ”apati” och likgiltighet. Jag är lite trött på det! Uppriktigt utled! 
Vill ju inte! Jag upptäckte igår kväll att jag inte är på topp, för som vanligt ”läser jag in” och ”tolkar” saker som inte finns eller existerar. 
Jag är osäker. Jag är orolig.
Jag är rädd och nervös…
Jag får känslor som att inte passa in, vara fel och hamna fel. Blir lite stressad…
Men mina och våra gemensamma vänner är mycket sympatiska, enkla och lätta att umgås med och vi har mycket att prata om… 
Jag gillar det naturligtvis, att umgås och träffa vänner, men det blir mycket dubbelbottnat hos mig och det är en hel del dålig självkänsla och stora skopor av risigt självförtroende, som är ”problemet”. 

I morgonen är det Måndag! 
Tidig dag och det är som vanligt, vilket faktiskt börjar bli skönt; Medicinhämtning, samtal med sköterskan, DBT-terapi och sedan ska jag hem till min ”pundar-kåk” och se till och se om mitt hem. Kolla posten, hämta viktiga papper som jag glömt, lämna utandningsprover och säga ”hej, hej” till personalen.

Jag hoppas att jag kommer att få höra mer om mitt nya boende i Bagarmossen. 
Att jag kan få möjlighet att titta på den, känna in energier och området. 
Om jag inte berättade det i tidigare inlägg, så är det en ”träningslägenhet” som jag skall bo i under en längre tid. Det blir naturligtvis mitt eget och jag rår om mig själv, helt fritt och precis som jag vill och det är så skönt! Alldeles eget och jag kan få besök av min syster och min kärlek, han jag alltid vill vara nära, nära, kan sova över och vi kan umgås även hemma hos mig!
Lite skrämmande förstås, med friheten och mitt liv som helt plötsligt kommer i ett annat ljus, men väldigt skönt! 
Jag är nyfiken på hur det ser ut, var den ligger någonstans i ”Bagis” och hur stort är fyrtio kvadratmeter, egentligen? Uteplatsen, hur ser den ut? Kan jag ha blommor där? Utemöbler? 
Privat eller insyn? Många funderingar förstås!
Jag skulle vilja ha en ritning att tillgå också, lite bilder att se på och få möjlighet att drömma, visualisera och fundera över hur jag vill ha det!
Och sedan ska sakerna packas ihop på Södermalm och i mitt ”gamla” boende, vilket förmodligen kommer att vara gjort på en dag eller två! 
Och sedan… ska bara resten lösas, med flytthjälp, med bil och städning. Jag måste flytta på mitt internet abonnemang och så ska jag flytta posten och adressändra, igen. De sista två punkterna är ett mindre problem, egentligen, det är själva flytten som oroar mig. 
Allting ordnar sig alltid! Det gör faktiskt det!
De har lovat att bistå mig på Socialförvaltningen och jag utgår ifrån att jag får hjälpen och kan ”släppa” det där för en stund!


Jag har fått del av en länk till en blogg och med det ett inlägg som tar upp homosexualitet i i en heterosexuell parrelation, där den ena partnern ”kommit ut” och insett att det inte går att döva, bedöva och ”låsas som om” man inte tillhör heteronormen.
Oerhört insiktsfullt blogginlägg, mycket förståelse och avsaknad av bitterhet. Jag gick naturligtvis ”igång” på inlägget och kommer med egna reflektioner lite senare under dagen! Jag blev glad. Jag blev lite ledsen och jag upplevde genuin ärlighet och kärlek i texten! 
Återkommer som sagt!!

Ta hand om dig därute i vardagen och verkligheten! 
Positiva och värmande tankar idag. 
Glädje och skratt hoppas vi på denna kyliga Söndag!

På Återläsande / Arthur-Janne-Banan 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s