Jag själv väljer! Jag själv önskar mig ett liv och jag, bara jag, avgör vem jag vill leva med! Kärlek har inget kön! Kärleken har inget könsbegrepp och ingen könsbestämmelse. Bibeln innehåller 6 förmaningar riktade till homosexuella och 362 till heterosexuella.

Vem gav dig rätten att tala om för mig, vem jag ska älska och leva mitt liv tillsammans med?
Hur kommer det sig att du tror att du kan få kalla mig vad du önskar, finner förnöjsamt och roligt? 
Vem har givit dig rätten att kränka, förlöjliga och göra ner mig, för att min kärlek, tvåsamhet och livsföring, inte ser ut som din och det du tror är det enda rätt!?

Kärlek har inget kön! 
Kärleken har inget könsbegrepp, ingen könsbestämmelse och inte heller ett bestämt genus. Kärlek är ett världsomfattande språk. 
Universum, själen och hjärtat ser ingen skillnad på kärlek, sinnlighet och tillgivenhet.  
Kärleken har ingen etikett som ”ditt”, ”mitt”, ”rätt eller ”felaktigt”… 
Kärlek är inte namnlöst, ordlöst eller avsaknad av passion, för att det inte är moderat och traditionell.

Varför är det andra människors angelägenhet, hur mitt liv ser ut, vad jag gör tillsammans med min kärlek och hur jag väljer att finnas till?
Vem bestämde hur kärleken ska se ut? 
Vem bestämde riktlinjerna för vad som är rätt, fel och ”normalt”? 
Jag förstår inte varför det ska vara så svårt att förstå; Det är kärlek, att älska, att få vara två och i tvåsamhet, oavsett hur det ser ut och med vem det än må vara.


Vi ska visst ha kommit långt i samhällsutvecklingen och i synen på andra människors olikheter och olika sätt att leva sina liv, men det stämmer inte! 
Det stämmer inte alls! Kampen för människors rättigheter fortsätter! 
Inte bara i resten av världen, där man avrättar ”oliktänkande” med att stena dem till döds eller slänga dem från hustak, utan även i lilla landet Sverige! Här kämpas det fortfarande för rättigheterna att få vara som man vill och bara få finnas till!

Älska och vara förälskad kan inte vara fel, det kan inte vara tänkt att det är några få utvalda som ska få uppleva ruset, lustan, lyckan och passionen i att möta en annan människa! 
Det är helt befängt!
Det är väl en ”onormal” tanke om något!?
Och varför tror somliga att de har mer rätt, äger mer korrekthet och riktighet i sina liv, för att de väljer att leva efter heteronormen och samhällsnormens strukturer och föreskrifter, än vad andra ”oliktänkande” önskar göra?
Samhällets rättesnören och föreskrifter är ställda och uppritade av dem som saknar insikten i kärleken, tvåsamheten och hur det är att dela ett liv med en annan människa, och detta skulle vara obestridbart riktigt?

Jag själv väljer! 
Jag själv önskar mig ett liv och jag, bara jag, avgör vem jag vill leva med! 
Ingen annan! I mitt fall är det en man!
Kärlek har inget kön! Kärleken har inget könsbegrepp och ingen könsbestämmelse.  
Kärleken har ingen etikett som ”ditt”, ”mitt”, ”rätt” eller ”felaktigt”…

Det är väldigt enkelt, egentligen, om du vill leva på ditt sätt, som du vill och önskar, så är det okej för mig. 

Lev och låt leva! 
Det är din frihet, så varför kan inte jag få min, utan att behöva vara rädd, oroad och på min vakt för att det kanske finns någon som kan bli hotfull, otrevlig och nedlåtande, för att några av er värnar om familjetraditioner, ”det normal” och det ”traditionella” i samhället!
Det om något är sjukt. 
Det är högst ”onormalt”, det är väldigt inskränkt och bakåtsträvande, att hata, bekämpa och slåss!
Vi och jag, vill också få plats. 
Jag vill vara den jag är! Jag och många med mig vill vara trygga och känna att det är okej att vara ”avvikande”!

”Bibeln innehåller 6 förmaningar riktade till homosexuella och 362 till heterosexuella. Det betyder inte att Gud inte älskar heterosexuella, de behöver bara mer tillsyn.” / Lynn Lavner

Jag dömer inte, jag spottar inte och jag är inte vulgär emot dig!

Jag respekterar dig! 
Jag värderar och väger inte ditt liv, i vågskålar.
Jag vill inte dig något illa och jag vill inte heller att du ska fara illa, för att du är förälskad och passionerat kär. Du gör som du vill!
Det är ett fritt samhälle, trots allt. 
Gör ingen illa bara, så få du göra precis som du vill.

Och det är väldigt enkelt, egentligen! 

Hur vore det om du placerade den där energin som du bygger upp och sedan förbrukar på att hata och avsky oliktänkande människor, på dina egna relationer och ditt eget kärleksliv! 
Det finns ingen anledning att förkasta, vara dömande och samvetslös inför människor som inte passar in i dina värderingar och dina ideal och mönster!
Människor som strider, krigar och kämpar för att bevisa det sjuka, perversa och onormala hos andra människor, måste har missat en betydande belevenhet, takt och ton, för det är ”bara” kärlek! 
Det är ”bara” ren, sann och härligt vacker kärlek, även om jag och många andra med mig väljer att leva i en samkönad tvåsamhet. 

Om du inte gillar homosexualitet och samkönade parrelationer, beblanda dig inte med dem! Men visa respekt!

Om du tycker att det är äckligt och perverterat med homosexuell sexualitet, så behöver du inte prova, inte heller tänka tanken, du behöver inte heller krypa i säng med någon av samma kön. 
Så enkelt är det, egentligen!
Men visa oss, så som vi visar er andra, hänsyn, omtanke och aktning!
Det är enkelt och det är rent sunt förnuft!
Och vi är nämligen lite för många HBTQ personer, för att ni ska få kalla oss ”sexuellt avvikande”, äckliga eller ”sjuka”. 
Det är bara ren och färgrik kärlek. 
Det ser lite olika ut och man kan inte tycka om alla, men det är okej! Så är det överallt i världen! Man kommer inte överens med alla, oavsett…

Och ändå, trots allt… 
Det är väldigt fint och tacksamt att vi får vara med och vara en del av Sverige, där vi inte behöver oro oss för att dömas till döden, eller torteras till döds på grund av kärlek.
Visst är det absurt!? Människor dödar andra människor, för deras sexualitets skull. Dödar för kärlek, som inte ser ut som andra har bestämt, tänkt och önskar att den skulle se ut!
Somliga blir heterosexuella, andra Bisexuella och ytterligare några bli bögar,flator och transpersoner. 
Så är det och så ser det ut!
Inget konstigt med det, egentligen! 
Deal with it! 


Kärlek har inget kön! 
Kärleken har inget könsbegrepp, ingen könsbestämmelse och inte heller ett bestämt genus. Kärlek är ett världsomfattande språk. 
Universum, själen och hjärtat ser ingen skillnad på kärlek, sinnlighet och tillgivenhet.  
Kärleken har ingen etikett som ”ditt”, ”mitt”, ”rätt eller ”felaktigt”… 
Kärlek är inte namnlöst, ordlöst eller avsaknad av passion, för att det inte är moderat och traditionell.

Deal with it! 

Väl Mött / Arthur…


Ur 1:a Samuelsboken Bibeln;   
(Jag har själv valt att korta ned Bibeltexten och även valt ut de delar som känns mest aktuellt, intressant och det som har varit mest diskuterat och debatterat!)

…Och Jonatan besvor David ytterligare vid sin kärlek till honom, ty han hade honom lika kär som han hade sitt eget liv;
Jonatan sade till honom: I morgon är nymånad, och du skall då saknas, ty din plats kommer ju att stå tom.

Jonatan slöt ett förbund med David; han älskade honom lika högt som sitt eget liv. Han tog av sig manteln han bar och gav den åt David, liksom sina övriga kläder och t.o.m. svärdet, bågen och bältet.


Länkar för oss vetgiriga och som vill veta mer; 


2 tankar på “Jag själv väljer! Jag själv önskar mig ett liv och jag, bara jag, avgör vem jag vill leva med! Kärlek har inget kön! Kärleken har inget könsbegrepp och ingen könsbestämmelse. Bibeln innehåller 6 förmaningar riktade till homosexuella och 362 till heterosexuella.

  1. Kärlek är kärlek! No matter how! Bibeln skrevs för många år sedan och har den tidens syn på saker och ting. Det är tidsaspekten och att den är sktiven av människor med en tvivelaktig avsikt som i vissa fall inte bör tas ad notam..så srår det också stt kvinnan tige i församlingen; så f-n heller. Så länge jag kan prata ska jag verka mot fördomar och unkenhet som fördömer i guds namn.så fortsätt vara son ni är och kärleken är tålig och mild och ingen har rätt att förtryckta eller på annat sätt smutsa ner likakönad kärlek. Så det så! Bry dig små rädda människors verk. Det är de inte värda. Du och ni är bra människor oavsett sexuell läggning. Och den har ingen annan någon talan om ♡

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s