Välformulerat, bra skrivet och vältaligt! Bibeln, Gud och tro… Rasism, diskriminering och kärlek! Dagen.se/Debatt… Homosexualitet.

Välformulerat, bra skrivet och vältaligt! 

Bibeln, Gud och tro… Rasism, diskriminering och kärlek! 
Har vi verkligen råd att hindra kärleken från att bara vara och blomstra!?
texten är eftertänksam och väldigt genomtänkt. Jag väljer att dela en del av texten här, på min fina Blogg, men också ”länka” vidare till debattartikeln på ”Dagen.se”

Väl Mött Min Vän / Arthur, eller Janne… Vilket du behagar…


”I mina ögon bör inte en god kristen segregera, sortera bort eller kränka andra människor. Jag är bara en vanlig kille. Jag har ingen docent-titel, ingen djupare religiös upplevelse än någon annan, ingen vackrare kärlek än någon annan.

Men … när någon väljer att kränka min kärlek och sätta bromsklossar för min relation så kan jag inte längre tänka: Att tala är silver, att tiga är guld. 

Då kommer jag att ryta ifrån precis som Jesus röt till när lärjungarna försökte fösa bort alla barn eller när de inte ville att Maria skulle tvätta hans fötter.

I en tid där krig och hat härjar fritt, där människor dör över haven för att de flyr från vapeneld, där barn slits från sina familjer, där högerextremistiska partier får allt större talan – i den tiden kan vi inte döma ut varandra.

Vi kan inte stoppa kärleken, vi har inte råd”.
Bilden är hämtad från Dagen.se/Debatt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s