Zara Larsson. Vuxna män, som ger sig på unga kvinnor. Fenomenet är inte alls nytt. ”Fan Zara du behöver en vägbeskrivning tillbaka till köket"! Hon klarar det utmärkt ändå och det är just det som svider! Att pitten, i hennes fall, inte behövs!

Bilden hämtad från Metro och Twitter. 

Sju av kommentarerna till Zara Larsson… (fr. Metro)

”Har hon inte gråtit färdigt ännu? Snart går hon la ut med att hon är lebb också. Mediahora”.
”Det var på skoj din tråkiga moralpolis. Jag ska inte ens dit. Tänkte bara skämta på hennes bekostnad lite, eftersom hon tyvärr, växt upp och blivit en riktig ’fitta’…”.
”När ska ni förstå att eran älskade lilla dret onge inte förtjänar nått annat än hat? De enda Zara har är att hon ser bra ut, men de förstörs snabbt av hennes äckliga tankesätt å personlighet”.
”Ska kasta avföring på dig”.
”Fan Zara du behöver en vägbeskrivning tillbaka till köket…”.
”Klockrent… Hon är bara en insnöad feminist som hatar män i alla dess former”.
”Måste va jobbigt att vara så illa omtyckt av så många för så lite du har gjort. Då kan det lilla du gjort inte vara bra eller”.

Vuxna män, som ger sig på unga kvinnor. Fenomenet är inte alls nytt. 
Och många av dessa män är förmodligen snuskigt avundsjuka och avundsamma på andras framgång och allra helst när det handlar om kvinnor.
Jag tror dessutom att just den här typen av män inte har annat för sig än att jävlas, vara förbannat taskiga och förmodligen trakasserar sina egna kvinnor.

”Fan Zara du behöver en vägbeskrivning tillbaka till köket…”.

Att en tjej ifrågasätter varför hon inte, som alla andra nytillkomna manliga artister, får del av marknadsföringen inför ett stort event, är väl inte konstigt. Inte alls! 
Hon vill naturligtvis att just hennes publik ska finna henne när hon gör sina framträdanden. Naturligtvis har hon, som alla andra, rätt att ifrågasätta och undra varför hon ska stå tillbaka för andra manliga artister, när det dessutom visar sig att de kvinnliga artisterna, som alltid, är underrepresenterade!

”Ska kasta avföring på dig”.

Den som först ondgjorde sig över henne och reagerar på hennes uttalande, är en man som kallar sig Gunther. 
En televink som patetiskt nog kallar henne för fjortisbrud, när han själv, fyrtiosju år gammal, sjunger om penisar och att han inte är Justin Bieber!? 
Och för att göra det än mer manligt och än mer vuxet, sjunger han också om ”bitch” i någon låt, som om kvinnor inte hör det dagligen ändå. Moget!

”Måste va jobbigt att vara så illa omtyckt av så många för så lite du har gjort. Då kan det lilla du gjort inte vara bra eller”.

Det är för jävligt. Näthatet. 
All osäkerhet hos män blommar upp som ett eksem och flyter ut i en stor jä*la masspsykos och ett stor penisavund.
Och vet ni vad, ni vuxna, stora och starka män… Zara Larsson behöver ingen pitt för att bevisa sin duglighet och att hon är bra och har talang. 
Hon klarar det utmärkt ändå och det är just det som svider! 
Att pitten, i hennes fall, inte behövs!
Skaffa en större bil, patetiska troll och var nöjd med det som penisförlängare och släng avundsjukan! 
Ni behöver inte alls känna er hotade av en tjej på sjutton år! 
Så lågt och fegt och ja, typiskt män, att ge sig på den kvinnliga delen av befolkningen, som dessutom har mer pengar än de själva har i plånboken… 
Jo, för all del, en och annan dum brud, som lyder sina män, har även gödslat med hat och avund… Även här är kvinnorna underrepresenterade, för kvinnor är smartare, schysstare och vänligare…

keep your head up Zara Larsson!

Väl Mött / Skogstrollet Arthur 


Länken till Metro och artikeln om Zara Larsson.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s