Det har varit en gungig helg och jag har bitvis varit irriterad, ledsen och arg. Det är en bra dag. Jag är okej. Jag mår fint. Jag är älskad… Det är härligt med mina djur. Jag uppskattar och älskar dem galet mycket…

Det är Måndag. Höst. Blåst, men med frånvaron av regn.

Denna veckan känns lite som en uppförsbacke, men i skrivande stund befinner jag mig i mod, styrka och en vaknande glädje…
Jag ska njuta av det denna morgon och jag hoppas att hela mitt jag är stadigt och bekvämt, resten av denna Måndag.
Det är en bra dag. 
Jag är okej. Jag mår fint. 
Jag är älskad…

Det har varit en gungig helg och jag har bitvis varit irriterad, ledsen och arg. Och i nästa stund har jag varit gladare, följsammare och vansinnigt ömhetstörstig.
Jag vet inte vad som skedde, men min kärlek har uppmärksammat min kärleksnöd och bjudit mig på överraskande kramar och pussar. Jag blir överrumplad. Inte alls likt honom. Men det värmer mig själ och det lugnar ömhetstörsten något.

Jag tycker att tillvaron är helt okej… Jag är okej. Tänker inte grubbla mer på det… Jag har fått kärleksbekräftelse och har känt mig attraktiv!

Det är härligt med mina djur. Jag uppskattar och älskar dem galet och tokigt mycket! De är som bomull för trötta själar och värkande kroppar!
De ser till att jag får lite spontana avbrott i tillvaron och kryper upp i knät när jag skriver, eller kommer till mig i sängen när jag vilar och vill ha uppmärksamhet.
Jag ger dem alltid mitt intresse och det blir mys och en spontant trivsel. 
För mig blir det en stunds Mindfulness och jag fokuserar på pälsen, öronen, känslan av katternas närhet. Jag känner in, lyssnar till deras spinnande och klappar varma magar och känner på ben, tassar och muskler. Mindfulness tar uppmärksamheten från allting annat och mitt fokus, jag försöker i alla fall, hamnar fullständigt på djuren… Det är ett utmärkt sätt att landa i ”här och nu”!

Jag har möte på Onsdag. 
Psykiatrin vid Globen. Psykiatrin Söder, Årsta/ Vantör. Som jag beskrivit i
tidigare inlägg, så vill de mötas upp, avsluta och sedan skicka remissen vidare. Jag är lite oroad och jag uppskattar det inte alls, men jag ska få det gjort och överstökat.
Jag hoppas att jag får sällskap dit. Eventuellt kan min Boendestödjare gå med mig och det vore första gången som jag utnyttjar hennes tillgångar och hennes hjälp. Jag har gjort mig obekväm för dem och jag har rivit upp himmel och jord! Men å andra sidan har jag endast hävdat min rätt som patient! 
Jag vill inte ha det ogjort! 
Jag för kriget vidare, vare sig jag orkar det eller inte…

Jag väntar på att vårdcentralen och den läkare jag mötte där i Tisdags förra veckan, skall höra av sig.
Det gjordes en hel del provtagningar och jag behöver få veta vad som är fel i den här kroppen. 
När jag vet hur det är ställt med mig och om jag ska dör i slutet på den här veckan, så berättar jag det för dig! 🙂

På Torsdag har jag ett samtal med min ”nya” KBT-terapeut på Jobb Torg Resurs. Jag ser fram emot det.
Tiden ligger mitt på dagen och jag har egentligen inte tänkt så långt kring det. Jag brukar vara som mest trött efter lunch och framåt sena eftermiddagen och jag brukar vila och se till att jag får återhämtning.
Av någon märklig anledning så har all min planerade tid hamnat just där! Antingen hann jag inte tänka till när tiderna bokades, eller så finns det en 
mening med det också!? ”Normalitet”?

Dagen idag består av vila förstås, tillsammans med mina djur. Jag ska handla lite, försöka att avsluta projektet gardiner-till-gästrummet/”kontor”. 
Jag har tagit sats hela helgen, men det har inte riktigt blivit av… 
Och… Jag behöver samla ihop, igen, alla intyg och utlåtanden från läkare och psykologer, till min ansökan för Sjukersättning och Försäkringskassan. Det som skulle ha varit klart i början av Juli, har ju blivit försenat på grund av sjukintyg från psykiatrin, och det har föranlett till att F-kassan avslagit och avslutat min ansökan.
Så… jag ansöker ingen och ska verkligen se till att ha alla papper i ordning, innan jag sänder in dem. Troligtvis blir det ett nej! Det är jättesvårt att få hjälp den vägen och jag kan bara ansöka och avvakta ett beslut… Beslutet torde komma om cirka tre månader..!

Ta hand om dig, denna Måndag och ta det lugnt. 
Tack för din uppmärksamhet och för att du bjuder mig på din tid!
På återläsande och väl mött / Arthur

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s