Lördag morgon. Inga som helst planer för dagen. Jag kan göra som jag vill…

IMG_1299Det är ganska tomt i huvudet…
Eller… det råder stor oordning på alla tankarna, som alltid och de vill inte organisera sig, men det känns ”coolare” just nu. Lite oro och lite av den där förbannade ångesten, men det är okej och hanterligt!
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva och det är stiltje i huvudet. Aldrig tyst förstås, men det vrålar inte så förbannat i skallen, av alla elaka tankar och funderingar.

Lördag morgon. Numer förmiddag.
Kärleken har gått till sitt arbete och det här är en sådan start på dagen då jag får ångest och skuld för det! Han arbetar som sjutton och jag själv kan ta det lugnt! ”Jag skulle kunna… Jag borde… Jag måste”… Men jag behöver ju det.
Och själv lagar jag omelett till frukost. LCHF fortfarande. Men jag står still i vikt numer. Det gör inget. Känns bättre än för ett år sedan! Som tidigare skrivet; -22 kg! 

Inga som helst planer för dagen. Jag kan göra som jag vill idag och vet inte vad som väntar. Jag kanske tar en promenad om vädret tillåter och minusgraderna håller sig någorlunda okej, eller så kanske jag har en dag i sängen framför teven tillsammans med katterna och ser på någon dålig amerikansk teve-repris. Jag skulle kunna gå till Secondhand butiken i Hallunda, som drivs av Pingstkyrkan, och bara titta.  Det luktar märkligt där, men det är roligt att gå och bara titta… kanske hittar en Elefant till min samling?
Jag ska ta ett bad… Ett varmt skönt bad och försöka att njuta av det! Musik förstås!

Jag kanske målar, eller skriver på mina berättelser. Jag kan, om jag vill, fixa och laga mina byxor som väntar vid symaskinen, de har väntat i flera månader nu, och jag skulle kunna städa lite eller åka hem till Bagarmossen, bara för att jag vill… Jag längtar fortfarande efter glass och i skrivande stund är jag okej faktiskt.
Jag mår okej, inte bra, men okej och mitt själsliga kaos är något tystare just nu. Tänker ta vara på det. Det vänder snabbt ibland och man vet aldrig!
Jag gör som jag vill…

En dikt kanske, att avnjuta under morgonen och förmiddagen? Poeten är främmande för mig, men däremot känns dikten igen…

Vem du älskar det är intet

Vem du älskar – det är intet,Hösten är gul
att du älskar – det är allt.
Skönhet sveper nog din kärlek,
kring den älskades gestalt.

Mer eller mindre mäter,
blott ditt eget hjärtas halt.
Fråga icke varför hjärtat
brinner, blott det ej är kallt.

Vem du älskar – det är intet,
att du älskar – det är allt.

~Jarl Hemmer~

Tack för ordet. På återläsande under dagen, på ett eller annat vis… Tack för din uppmärksamhet och tack för att du läser… Var rädd om dig därute i världen! Var schyssta emot varann och du! ”Ta ingen skit”!

Väl Mött / Arthur 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s