God Morgon, eller är det för tidigt ännu..? Lite oroad och stressad…

535236_10206849456809666_1116124904218624378_nDet är tidigt.
Klockan är halv fem. Borde sova lite till och jag kanske gör det… Vilar lite i vilket fall. Det blir en lång dag idag…
Jag har sovit som en kratta och jag är lite orolig och lite rädd för läkarbesöket idag. Mitt läkarbesök och min bokade undersökning på Neurologen på Sophiahemmet.
Jag är mest oroad för mötet med nya människor, läkare och sköterskor, men också för själva undersökningen.
Jag är lite oroad och jag är stressad inför detta!
Det finns ingen anledning till oro, egentligen, det är ingen Koloskopi jag ska göra, det är ”bara” elektroder och ”plattor” av olika slag som ska fästas på valda ställen på kroppen och det är lite nålar som ska in i musklerna på min lekamen, men det är lite obehagligt ändå. Jag kanske är rädd att de inte finner någonting som är ”fel”? Jag kanske bara upptar någons dyrbara tid? Undersökningen kommer att ta ungefär två timmar…
Men jag är glad, uppriktigt, att jag får hjälp med detta, så att jag vet om det är mina nervbanor som ”knasar” och ger värk och domningar i händer och fötter. Det är jobbigt med ständig värk och det påverkar mitt humör och min omgivning!
Jag är tacksam att det är på Sophiahemmet, ett privat alternativ, för jag kan tänka och tro att de är mer mån om sina patienter, eftersom det måste konkurrera med Landstinget. Vad tror du?

cats.jpgJag dricker kaffe. Svart. Starkt och lite beskt!
Jag har en av katterna som stör mig konstant och vill ligga i mitt knä. Hon får hållas och jag gör som hon vill.  Hon är min spontana pausknapp i livet!
Hon får bädda runt i mitt knä och kräva min uppmärksamhet. Jag har inte bråttom och det är bra att hon finns, för det får mig att sakta ner, ta pauser och göra avbrott i allt det där som är mindre viktigt, som att skriva och hämta hem information på nätet! Det finns tid och jag behöver inte stressa och krysta fram en massa saker.
IMG_0973Det viktiga är villkorslös kärlek och mängder med gos och massage av mjuka kattmagar.
Jag har tre underbara kärlekar. Hon är en av dem. Mitt liv vore bra mycket mer torftigt utan katterna. Hur kan man leva utan djur?

Jag har druckit ur mitt kaffe och ska krypa tillbaka till sängvärmen. En stund till i alla fall.
Det blir bra idag. Jag får äntligen och ytterligare en utredning utförd och det är tacksamt. Hur det än är så, i vissa fall, dock inte psykiatrin, så träffar jag bra människor och kunnig personal som vill mig väl. Det blir bra och jag är glad att jag har fått möta min läkare på Vårdcentralen som inte givit upp och förkastat min oro och mina smärtor i kroppen. Tack och Grattis till mig!

På återläsande under dagen.
Ta hand om dig. Jag gör mitt bästa… Och jag ber en bön, ”Gud, ge mig sinnesro”…
Väl Mött och God Morgon / Arthur

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s