Började morgonen med kaffe, lite fet ost, majonnäs (LCHF) och Keso, för att magen inte ska bli förbannad på mig för att jag börjar dagen med värktabletter.

12814210_1055207757870287_1488284057413477268_nVaknade tidigt denna morgon.
Jag tänker inte börja med att gnälla, för jag kunde komma ur sängen och det är positivt och förövrigt somnade jag tidigt igår. När jag börjar nicka till i soffan, så vet jag att det inte är någon idé längre.
Så… Jag kröp ner i sängvärmen med två katter som sällskap och somnade gott. Vaknade halv fem och klev upp.
Började morgonen med kaffe, lite fet ost, majonnäs (LCHF) och Keso, för att magen inte ska bli förbannad på mig för att jag börjar dagen med värktabletter.
Det känns bättre nu… Jag kan sitta upprätt och röra mig relativt obehindrat! Och jag gnäller inte! Ja, lite kanske…

Min härliga man är ledig idag!
Han kan göra som han vill idag och avnjuta av en lugn återhämtning. Han behöver det. Han har ont i ryggen! Det är nästan ett skämt som vi två har blivit! Vi börjar visst bli gamla båda två! Det är lite skrattretande att höra oss när vi dricker vårt kaffe på morgonen!

Jag ska iväg till ett möte med Socialpsykiatri och min nya Boendestödjare kontaktad via densamma!
Jag tog fel på dag vid senaste bokade mötet och uteblev! Det irriterar mig fortfarande! Men nu blir det av och jag har bekräftat att jag har rätt dag och rätt tid för mötet! När blev jag så slarvig och glömsk?
Jag har en del frågor och ytterligare saker jag behöver hjälp med, så det ska bli trevligt och skönt att få möta den person som ska hjälpa mig tillrätta med det jag själv inte kan eller vill ordna med, så som telefonkontakt med Psykiatrin!

SAM_0039Jag tänkte ta bussen från Fittja och bort emot Skarpnäck! Tar en promenad ditåt och börjar dagen med friskluft och att sträcka på benen. Jag ska hem en snabb sväng, till Bagarmossen och se över posten, för det kan ha kommit ett remissvar från Psykiatrin! Det kan ha kommit ett svar på undersökningen från Sophiahemmet här om helgen.
Och sedan, tänker jag fara till min man och kärlek i Alby igen! Och katterna!
Jag vill vara nära, nära och få umgås och känna mig trygg. Jag är galet förälskade i den mannen!
Han vill, även han, att jag finns hemma hos honom under dagen idag och helgen som kommer… Och så får det bli!

Tack för ordet så länge! Återkommer under dagen…
Jag vill berätta om Fibromyalgi Förbundet och Stockholm Spine Center! Har jag tur så är hjälp på gång! Somligt lär man sig på vägen, som till exempel det där med ”Egenremiss”!
Ta hand om dig därute! Var vänliga med varann och kom ihåg; ”Ta ingen skit! Inte av någon”!

Väl Mött / Arthur 

 

2 tankar på “Började morgonen med kaffe, lite fet ost, majonnäs (LCHF) och Keso, för att magen inte ska bli förbannad på mig för att jag börjar dagen med värktabletter.

 1. Tänkte bara fråga hur magen klarar sig utan fibrer för det är det väl vara så mycket av iLCHFdieten. Lite får man väl klaga om man har ständig värk tycker jag, som av och till har diverse mindre ålderskrämpor. Förhoppningsvis är din nya boendestödjare av prima virke och har en god hälsa. Och måndagssjuka tjänstemän ett dåligt minne blott. Hoppas att din torsdag är en bra dag.

  Gillad av 1 person

  • Magen klarar sig utmärkt utan fibrer. Lite fibrer får man ju alltid med kosten, grönsaker bland annat och det där med fiberrik kost är lite förlegat och tillhör den gamla skolan. Magen sköter sig fint och klarar sig bra efter en omställning av kosten.
   Och Boendestödet! Jag tror att det bli kalasbra! Det kändes bra och det var en rättfram och ”rivig” ung dam, så har jag tur faller saker och ting på plats… Tusen tack för din kommentar och din tid! Jag uppskattar det! Ta hand om dig!
   Kärlek / Arthur

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s