Allting i min direkta närhet är avhängt på om jag orkar bjuda till, om jag vill och om jag har lusten. Jag är trött. Jag är trött på att tänka på andra.

943221_130394393827134_2011670602_n.jpg

Bilden är hämtad från Google.

Jag är trött. Jävligt trött. Jag vill inte. Jag orkar inte. Jag skiter i vilket.

Jag tar mitt svarta kaffe.
Jag sätter mig på golvet och klappar katten. På magen.

Jag vill inte just nu. Vill inte livet och jag vill inte vara med. Jag känner krav, krav och jag kräver. Kväver mig själv…

Jag är trött. Jävligt trött. Jag vill inte. Jag orkar inte. Jag skiter i vilket.
Jag är trött på att tänka på andra. Jag är trött på att ta hänsyn.
Jag är trött på att vara brydd och byggd av samvete. Samvete av den mindre bra sorten. Jag är trött på att tolka, försöka att läsa av och hänga med i min omgivning, som ändå inte ger mig några svar och som bara bygger på min egen osäkerhet.

Jobba på. Arbeta mer. Streta i motvind. Kriga mer! Ge inte upp! Andra har det värre.
Det är inte värst för dig och; ”Vem fan tror du att du är”?

Jag är trött på min egen egocentri och jag är trött på att bära ansvaret för mina relationer.
Jag upplever att allt är hänger på mig. Allting i min direkta närhet är avhängt på om jag orkar bjuda till, om jag vill och om jag har lusten.
Jävla offerkofta som jag dragit på mig, den är för trång och för obekväm! Den sticks! Stackars mig. Stackars sate… Ja, jag är medveten och insiktsfull! Jag vet vad jag håller på med, men jag är förbannat trött ändå. Jag är inte dum, inte alls…
Det är bara en ”sådan dag”!
”Jag skiter i er”!

Man ska vårda sina relationer. Man ska vara rädd om de få man har omkring sig. Man ska gödsla och göda sina vänskapsrelationer, kärlekar och sin familj.
Jag är trött. Jävligt trött. Jag vill inte. Jag orkar inte. Jag skiter i vilket.
Man ska förlåta, bli förlåten och man ska vara snäll, god och jävligt schysst emot dem som bryr sig om… Eller försöker att bry sig om. Eller som man vill bry sig om.
Man ska vara överseende, ta hänsyn till och man ska inte tänka så förbannat mycket på vad andra kan ”tänkas tycka” om ens person.
Man ska inte ta åt sig om andra vill vara ifred och inte hörs av längre. Man ska inte ta åt sig om goda vänner tar för mycket plats och vill ha utrymme och man gör sig bara en otjänst om man tror att allting är ens eget fel! Det är ju för sjutton bara att göra sig hörd och breda ut sig lite mer! ”Här är jag”!
Jag skiter i vilket! Jag skiter i er! Jag struntar i mig själv!
Nej! Det är klart jag inte gör! Det är en lögn!

Jag är jävligt trött på spelet emellan människor och jag är spyfärdig på att känna mig som en bromskloss och en livsmotståndare.
Jag är trött på att ta på mig ansvaret för mina relationer och se till att alla andra har det bra och att alla andra inte upplever besvikelse och ilska.
Jag är trött. Jävligt trött. Jag vill inte. Jag orkar inte. Jag skiter i vilket.

bf18b428e44ad479ac7c8252b8534ae7

Googlebild. 

Och man ska vara pigg, glad, ställa upp och försöka att vara en god samarit. Man ska be om hjälp när man inte kan, inte orkar och inte vill längre och man ska möta sina medmänniskor på halva vägen och se till att alla har det bra och mår gott. Man ska förverkliga sig själv, hjälp till självhjälp, och man ska lyssna till andra och vara en god mottagare med sunt förnuft och sunt förstånd.
Jag är trött. Jävligt trött. Jag vill inte. Jag orkar inte. Jag skiter i vilket.

Jag tar mitt kaffe, skiter i vilket. Mår illa och sätter mig på balkongen. Hoppas på sol. Jag avskärmar mig och tänker inte bry mig alls i dag…
Och då vaknar det där i alla fall till liv… ”Undrar hur alla de andra har det”? Undrar hur all de andra, som finns i min omgivning, har det i dag? Frågan är hur de mår, de som jag försöker att vårda och se till så att inga konstigheter uppstår oss emellan, undrar hur de mår idag…

Jag är trött. Jävligt trött. Jag vill inte. Jag orkar inte. Jag skiter i vilket.
Tack för ordet! / Arthur

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s