Big whoop! Big news! Undrar, man kan fråga sig, vilka övriga favörer tant Björkman har i dessa sammanhang och kan det till och med diskuteras korruption…

Men vem är förvånad!?
Det är väl inget nytt att Tant Björkman leker Fröken Putin i dessa sammanhang!? Big whoop! Big news!

Han är envåldshärskare och bestämmer… Är detta nytt, för NÅGON!?
Självklart har somliga i musikbranschen företräde, så också artister och pampiga skivbolags-”labels”… De som kan betala får vara med!
Snyggt paketerat och underhållande, men hela konceptet är ju ”köpt” och somliga glider i gräddfilen och andra får inte vara med alls.
Märkligt att de kommer reaktioner först nu?

Undrar, man kan fråga sig, vilka övriga favörer tant Björkman har i dessa sammanhang och kan det till och med diskuteras korruption… 

För övrigt är Tant Björkman Gubbsjuk och vi kan se fram emot fler och mer småpojkar i dessa samband…

image

”Ett litet svenskt bolag har inte råd till en medverkan i Melodifestivalen då en felsatsning lätt skulle kunna utgöra ett konkurshot. Men trots att de flesta känt till att festivalsgeneralen Christer Björkman ensam bestämmer vilka låtar och artister som ska få medverka fortsätter låtskrivare, artister och småbolag att skicka in låtar via SVT:s inskicksportal – samtidigt som Christer Björkman själv endast, och ständigt, träffar de internationella musikförlagen och skivbolagen i sin årsplanering inför kommande sändningar. Det är obegripligt att detta kunnat fortgå i 15 år utan någon som helst form av rättssäker public service-insyn i förutsättningar och konsekvenser”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s