Boendestödjaren dyker upp vid tolv tiden och vi ska prata om psykiatrin, vården och hur vi ska gå vidare med alla lösa frågor som hänger och dinglar i tillvaron…

tumblr_m0b1tnppmr1rng4mso1_1280Solen söker sig in genom fönstren.
Fönstret står öppet. Fåglarna slutade kvittra vid halv sextiden. Det känns vår även idag, dock är det kyligare i luften. Kaffe förstås och nyheter på teve.

Jag längtar efter min man och kärlek, och jag saknar katterna.

Jag har ett möte vid lunch.
Det låter lite väl pretentiöst, men Boendestödjaren dyker upp vid tolv tiden och vi ska prata om psykiatrin, vården och hur vi ska gå vidare med alla lösa frågor som hänger och dinglar i tillvaron. Ordnar det sig? Blir det bra? Jag tror det och jag hoppas att det blir mer ordning i min vardag, för det har tagit tid och det har blivit väldigt rörigt på vägen, men ändå… det blir bra! Det måste bli det!lord_ganesh.gif
Jag behöver prata om mitt boende, min ekonomi och jag behöver hjälp med att reda ut alla dessa journaler som är i omlopp på olika mottagningar och instanser.
Spärrar är upprättade på Beroendemottagningarna, men de dyker upp fler! Vårdcentralen och Psykiatrin Södra har dokument där de skriver om mitt ”svåra” missbruk och det fungerar inte att nya vårdmottagningar kan och har tillgång till de texterna, för det är ett hinder och det ligger mig i fatet att jag har den historiken.

Jag eftersände journalerna från Psykiatrin och har en bunt med papper att kolla igenom och läsa. Jag orkar inte det just nu. Jag vill inte! Sömnpiller! Måste tänka på mitt humör!
Jag tror inte att det är en skräckroman att ta sig igenom, men jag tror absolut inte att det är till min fördel heller. En ”journalspärr” även där?

Somligt orkar jag bara inte att ta itu med och andra saker skjuter jag på hela tiden.
Jag har till exempel en uppsjö med Fonder och Stiftelser att söka, men dessa kommer att få vänta till i nästa vecka. Jag skjuter på det också och det är väldigt mycket papper som ska med och som ska skrivas ut och som jag skall få ordning på. Jag har förberett och gjort skrivelser så att det mesta är färdigt, men jag drar på det. Det blir förmodligen i sista minuten som vanligt.
Jag ska bjuda på en del av de där fonderna som man kan söka om man behöver få hjälp och gåvor! Det finns många fler än jag som kan behöva lite hjälp på vägen. Det finns så oerhört många fonder att leta upp och söka, så det finns lite arbete att göra och utföra. Återkommer i detta prekära ärende!

Elephant family walking

Apropå mitt sena inlägg igår om smygrasism…

Jag ska ta en promenad i skogen, innan mötet vid lunch.
Jag tänkte bara få frisk luft, lite ”go” i kroppen och jag tänkte se mig om efter stenar och grenar som jag kan ha och dekorera med i mina rabatter.
För övrigt försöker jag att få tag på Stockholmshem och deras områdes-och-trivselpersonal, för att göra en förfrågan om planteringsjord och en ”låneräfsa” eller en vettig spade, för jag har inte själv råd att ordna med det själv. Vet du hur dyrt det är med en vanlig spade!?
Dessutom tänker jag klippa ner rosenbuskarna i år, för de är så vansinnigt fula och skabbiga att det måste göras! Jag vill inte ah dem!
Hade jag råd, så drog jag upp dem med rötterna och plantera någonting annat istället. Fult som sjutton och jag ska verkligen försöka att göra mitt bästa i år för att få det någorlunda fint i planeringarna. Det blev inte gjort förra året!
Jag får göra mitt bästa och jag får ta till naturens förråd för att få det lite fint, hemtrevligt och snyggt. Ett I-landsproblem, jag vet, men projekt är kul och inspirerande, dock blir det mesta påbörjat och aldrig avslutat. Kanske att jag kan anstränga mig och verkligen försöka att få lite ordning? Det är lite genant att det ser ut som det gör.
”Ta dig i kragen och försök att avsluta det du påbörjar”!

Ta hand om dig denna Fredag!
Tack för din uppmärksamhet och på återläsande!
Var schyssta emot varann därute och bjud på ett leende…

Väl Mött / Arthur

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s