Jag är jävligt trött på bekanta, vänner och kamrater som säger en sak, menar en annan och gör en tredje. Det blir halt på något sätt. Ormlikt och slingrande!

IMG_1057 (1)

Foto; Arthur 

Jag hetsar upp mig. Jag är lite irriterad och känner mig arg.
Orsaken till detta är ännu okänt!

Ibland blir jag på offensiven, även om det tycks vara bagateller och sådant som min man tycker att jag borde ”lämna därhän”!
”Lämna därhän”, som en nyvunnen vän och jag själv skämtar en del om… Det är lättare sagt än gjort och för att få ut det ur systemet och kroppen, så skriver jag om det…

Men först och främst…
Dessa dagar har passerat med ett stort; Jag vill inte! Men jag har gjort ändå… Öh, ja… bitvis.
Fixar med mejl, sådana som är viktiga och jag ordnar med en del ”markservice”, sådant som bara måste fixas…

Jag har målat lite och skrivit mer.
Problemet, om det nu är ett problem, är att jag inte plockar undan efter mig, utan färger, skrivblock, penslar och pennor ligger framme överallt.
Små ”revirmärken”, Arthur was here, överallt och då främst på köksbordet.
Men det har varit några dagar då det känts okej i själen och kroppen, dock en ovilja till att ta itu med livet och alla de där viktiga görandena. Vill inte! Ett jäkla motstånd!
Har vilat mycket och varit ute på promenad.
Jag grubblar och jag reflekterar. Tänker för mycket.
”Tänk inte så jävla mycket”, som en väninna ofta säger till mig.
”Lättare sagt än gjort”, säger jag!

silent treatment

Foto; Arthur 

Från det ena till det andra…
Jag är jävligt trött på bekanta, vänner och kamrater som säger en sak, menar en annan och gör en tredje. Det blir halt på något sätt. Ormlikt och slingrande! Lite falskt och osäkert!
Jag har svårt att avväga när mina medmänniskor säger en sak, garanterar att allt är okej och att ”vi” är okej med varann och sedan uppstår en tystnad som jag tolkar som om att det inte alls är bra eller att vår relation är på glid.
Hur ska man veta vad människor menar, vänner och kamrater, när det blir så där knepigt tyst?
Och är man som jag, osäker och trevande mest hela tiden, så blir tystnaden en bekräftelse på att situationen inte alls är okej och att alla garantier som givits om det motsatta blir förvirrande och skapar lite mer osäkerhet.
Jag uppskattar, även om JAG kanske skulle känna mig sårad, att min omgivning med en gång berättar för mig om någonting inte är okej eller om någonting blivit galet på vägen. ”The silent treatment” får man väl tolka som om kamratskapet inte är så värst mycket att ha, egentligen, och jag får väl ta till mig det som min man och kärlek så ofta säger; ”Låt det vara! Lägg inte energi på saker och människor som inte lever upp till vad de säger, tycker och känner”…
Så… Jag lämnar det väl, kanske!? Lämnar det ”därhän”, och låter det bara vara.
Är inte jag viktigare än så, så…
Men återigen, det är lättare sagt än gjort… Grubblar lite till! Om det vore så enkelt att bara lämna saker och ting outrett…

12669711_10207037339386613_5333672358122953119_n

Foto; Per Lundström

By the way…
Jag är dessutom jävligt trött på människor som inte ser vad de själva gör, hur de gör det och att de hoppar på mig, när jag kritiserar eller har åsikter om personer, saker eller olika företeelser.

Jag har fått höra att jag tror mig vara mer än andra, att jag är struntförnäm och tror mig vara ”lite finare och lite bättre”, när jag anmärkt på medmänniskors inlägg, debatter eller diskussioner.
Det är lätt att ”skriva ner” andra och det är lätt att kasta sten på sina medmänniskor, kända eller inte! Och det som stör min sinnesfrid är att det de där åsiktssugna och debattlystna medmänniskorna, som i sin tur rackar ner och gör ner andra, offentliga personer eller inte, gör det i tid och otid utan någon som helst censur, och då är det helt plötsligt okej.
Jag har väl fällt en och annan sarkastisk kommentar om offentliga och kända personer och jag har haft åsikter om somliga företeelser i samhället och när jag ventilerat det i min blogg, eller i mina inlägg på Facebook för all del, så är de människor som blir skitförbannade och ledsna för att jag skriver det jag gör och de upplever att jag ger sken av att vara ”mer betydande än andra”, men i nästa ögonblick gör de exakt samma sak själv… Jävla hyckleri, säger jag! Lev som du lär och skita inte ner andra, när du gör exakt samma sak själv! Var går gränsen?
Det är så förbannat enkelt att döma andra och sedan se sig själv som moralens väktare och en rättskaffens människa.
Jag är INTE sämre eller bättre än någon annan och det ÄR ett åsiktssamhälle vi lever i, men jag tycker att andra kanske ska vara försiktiga med vad de anser om mig och mina inlägg i olika sammanhang, när det själv är ytterst duktiga på att slänga skit omkring sig.
Och detta med eller utan sponsring och marknadsföring…

e9a6bcd69cfff1cfc3aeb8d712c456b2.jpg

Bilden är hämtad via Google

Det är Fredag.
Märklig natt och jag har sovit illa!
Kanske därför som jag känner att jag är lättirriterad, frustrerad och blir förbannad… Det går över! Alltid! Den här killen är ännu vid liv, uppenbarligen!

Jag har fått mitt svarta kaffe och jag har kliat på mjuka kattmagar.
Jag har lyssnat på nyheterna och jag har fixat en frukostomelett.
Jag inväntar mig själv. Jag rusade visst iväg i mina tankar och jag blir lite forcerad, upplever jag i skrivande stund, och sedan är det en hel del som ”hänger över mig”, som jag skulle kunna göra och som jag skulle kunna ordna med… Det väntar lite till, i en hög, på köksbordet.
Jag väntar lite till och dricker lite mer kaffe… Dessutom är jag hungrig!

Tack för din uppmärksamhet och tack för att du tar dig tid!
Var rädd om dig därute i verkligheten och en kram till dig, som önskar en, via rymden och alla satelliter! På återläsande och Väl Mött / Arthur

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s