Jag avslutar mina försök att vara med på Skrivarkursen och jag frånsäger mig all inblandning av Socialförvaltningen och Socialpsykiatri. Jag förstår inte syftet med deras inblandning när det ändå inte sker några uppenbara resultat…

KreativitetSom alltid, kaffe, katter och jag själv.
Men… idag är min man och kärlek ledig och det gör mig så glad! Lättad på någotvis!
Vi kan umgås hela dagen! Vi kan prata och skratta och han får mig på så mycket bättre humör.

Kaffe inmundigas bland alla mina saker vid köksbordet.
Det börjar bli lite väl rörigt och jag skall försöka att ordna med en vagn för ordningens skull, att ha alla mina prylar på.
Faktum är att vi gjorde i ordning gästrummet till ett rum för alla våra saker och projekt; Kameror, bilder, kartonger, lådor, tyger, symaskinen, fler penslar och mer färg. Papper, skrivare, tidningar, glasburkar, kartonger och klister…
Vi har också ordnat med ett större bord, så att i alla fall jag kan sitta där och måla, skriva och vara ”kreativ”, men jag föredrar köksbordet av någon anledning?
Om inte annat för att jag får sällskap av en glad, härlig och vacker man…

9f882617-54f1-4860-add0-8067b8107967.jpgJag har tagit ett beslut.
Jag avslutar mina försök att vara med på Skrivarkursen och jag frånsäger mig all inblandning av Socialförvaltningen och Socialpsykiatri.
Jag förstår inte syftet med deras inblandning när det ändå inte sker några uppenbara resultat och jag begriper inte vad som är meningen att de ska göra för mig eller vilket arbete de ska utföra, för det gör absolut ingenting. De hörs inte ens av!
För tre veckor sedan bad jag om ett möte där vi alla tre kunde mötas i en sammankomst, för att reda ut alla frågetecken och vidare planera hur vi skall gå vidare med allt.
Vi tre är; Min Socialassistent, min Boendestödjare och jag själv! Men ingen har hörts av angående det där mötet. Tyst som i kyrkan en dålig Söndag!
Socialassistenten på Socialpsykiatri har inte gjort särskilt mycket för att hjälpa mig i mitt krig emot psykiatrin och hon har inte ”varit på dem” för att ordna med en klinik där jag kan få hjälp!
Hon är inte, för tillfället i alla fall, särskilt arbetsför vad gäller min rätt att få hjälp och lindring för mitt mående. Jag begriper egentligen inte vad hon som myndighetsperson ska göra för mig? Jag förstår inte vad det är hon utför? Hon har ju dessutom lämnat över allt till boendestödjaren och till mig, för att fortsätta kampen emot dem som vägrar att lyssna.
Jag har givit upp. Jag skiter i det, för tillfället i alla fall, och just nu försöker jag ”bara” att hålla mig på benen, ovanför vattenytan och vara levande varje dag.
Det är en bättre dag, så här långt, men det maler i huvudet och det skaver som fan, att jag ska behöva ha det så här.
Nåväl…

GIFSec.comJag håller på, som bäst, att författa ett mejl till alla inblandade och jag skall göra en polisanmälan emot mottagningen Årsta/Enskede/Vantör för försummelse, ärekränkning och psykisk misshandel. Jag vet faktiskt inte om man kan göra det, men jag kliver på det tåget och så får vi se vad som sker. Någon skall ställas till svars för den här soppan.
Och ja, jag är hämndlysten som fan och jag är arg.
Men… Samtidigt uppgiven och förbannat trött.
Fast idag och i skrivande stund är jag ”på” igen och jag tänker göra det som krävs för att få rätt och för att få min lagliga hjälp! Jag kommer att gå ner mig under dagen och det kommer att sluka all min energi. Jag kommer att ”ta slut” efter lunch. Det blir ett väldigt energidränage av att vara arg och försöka att kriga, även om uppgivenheten och tröttheten intagit psyket och kroppen, så jag somnar väl på toaletten!
Jösses, vad jag blir obekväm och besvärlig inom psykiatrin och Socialförvaltningen!

Herre Gud vad de kommer att tycka illa om mig!
Men bryr jag mig just nu? Nej! Inte alls…
På´t igen bara!

Jag återkommer under dagen, på ett eller annat vis, och under tiden är du rädd om dig och njuter dagen så gott det går! Tack för ordet och för din uppmärksamhet!

Väl Mött / Arthur

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s