Vilda Nyponrosor…Väl förberedd, så tog jag med mig sax, mina trädgårdshandskar och min lilla, lilla sekatör. De är oerhört mycket taggar på dessa buskar… Och, när jag väl fann Nyponrosbuskarna, så hade jag förlagt mina saker någonstans!!

Skogen och sommarJag tog en sen kvällspromenad igår.
Tog lite bilder på omgivningen och hade som mål att plocka med mig vilda Nyponrosor. De växer lite överallt i skogen.
Jag läste någonstans att de blir väldigt vackra att torka, så jag skulle vilja ha dem bland mina torkade Hundkex och grässtrån som jag torkat på min uteplats.
De har blivit vackra och skira, de där Hundkexen. Fint…

Uteplatsen är fin. Det har blivit vackert därute.
Dessvärre växer det illa och jag är mindre bra på att vattna. Men det är fint! Skulle önska någon typ av avskärmning till omvärlden bara, ett staket, plank eller spaljé, så att inte min uteplats är så insynsvänlig…
Nästa år kanske?

Skogen och sommarenJag tycker om att vara därute, om jag bortser ifrån att rensa ogräs överallt OCH om mina två grannar, på var sida om min lägenhet, kunde lämna mig ifred!
Jag uppskattar inte att prata med dem. Jag gillar inte att prata med någon som jag inte känner. Jag vill inte ha människor inpå mig och som ska prata, prata och prata… Jag undviker dem och jag blir isolerande, dessvärre, men jag försöker att njuta därute och jag försöker att ta vara på de vackra dagarna som är just nu, men jag drar mig som sagt för att sitta i solen på min terrass.
Dessutom är det en mindre motorväg av passerande människor!
Bottenplanet och en fin uteplats har sina för och nackdelar, och precis här utanför går promenadvägen… Väldigt mycket barn, vuxna och pensionärer som går förbi och många tittar ogenerat rakt in i min privata svär. Med mina ”svårigheter” så har det dessvärre blivit en lite bunker här hemma… neddraget och igenstängt.
Så… när jag orkar och kan så tar jag en promenad i skogen.
Och det var, som skrivet, vilda Nyponrosor jag önskade mig igår kväll! De är så vackra och doftar så väldigt mycket, till skillnad från alla de hårt uppdrivna växterna i butik.
Väl förberedd, så tog jag med mig sax, mina trädgårdshandskar och min lilla, lilla sekatör. De är oerhört mycket taggar på dessa buskar… Och, när jag väl fann Nyponrosbuskarna, så hade jag förlagt mina saker någonstans!!
Jag lovar, jag hade med mig alla mina trädgårdsprylar, plus en stor plastkasse, men någonstans på vägen så fotade jag med mobilen och grejerna blev kvar i skogen…
Jag måste skratta! Faktiskt! Jag är oförbätterlig och börjar redan fundera över var jag skall få tag på nya saker till mina odlingar och till en ny jakt på Nyponrosor… Den här mannen är lite förvirrad… Och nu har jag fått dessa rosor på hjärnan! Jag MÅSTE ha dem!

Arthur i sommarenJag andas denna morgon.
Jag mår inte bra, inte alls, men jag andas och det har lättat kring hjärtat.
Jag ska ta med mig en filt och gå ner till vattnet och njuta av värmen, innan åskan och regnet övertar dagen.
Jag har sommarbruna ben.
Jag har vackra armar och jag inväntar förändring.
Rädda mig, viskar hjärtat.
Ta hand om mig, bokstaverar själen.
Se mig och avnjut min person, skriker mitt förnuft.
Vem räddar mig, när kroppen och hjärtat inte orkar längre…

Väl mött och var rädd om dig!
På återläsande och tack för din uppmärksamhet! Njut dagen och den sköna värmen.
Det ska bli åska och regn.

/ Arthur

(Bilderna; Arthur, och från ovan nämnda kvällspromenad)

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s