Jag grubblade över om det kanske är som så, att jag vill må så här dåligt!?Jag kanske vill tycka synd om mig själv? Jag kanske vill ha det så här… Jag har glömt! Jag vet ju inte längre…

IMG_2610Åkte hem till kärlekarna i Alby.
Saknade dem! Alltid! Alla tre!
Jag trivs dock väldigt bra i min fina lägenhet i Bagarmossen.
Jag har precis allt jag behöver där, inte mer och inte mindre.

Jag har funderat på några saker: Acceptans kanske!? Eller rent av ett erkännande!? Lite insikter och kanske är det mitt medvetna jag som gör sig hörd? Återkommer alldeles strax om det…

Och jag måste erkänna… Jag har även kommit på mig själv med att ”dödstäda”. Att städa och göra ”rent hus” när man vet att man ska döden dö.
Det är sådant som äldre kvinnor och män gör, eller de som har en sjukdom med dödlig utgång, för att anhöriga ska slippa ta reda på så mycket skräp, prylar och saker när de väl vet att det inte är mycket tid kvar av livet och då… Dödstädar de.
IMG_2603Jag har börjat plocka och slänga saker som bara ligger och skräpar!
Gamla papper, dokument, block, ritpapper och jag har även funnit arkiverade papper från försäljningen av våningen i Hammarbysjöstad! Varför har jag sparat på det?

Gamla deklarationer fann jag också… och en hel kartong med gamla kvitton och även en lång lista på gamla ”polare” som är skyldig mig mängder med pengar!
Det där sistnämnda har jag givit upp om att någonsin få tillbaka, för det är gamla jävla missbrukare som jag lånat ut pengar till! Hur dum för man bli? Naturligtvis kommer de aldrig att återlämna de där pengarna och jag… Jag är bara förbannat dum!
Och det är tyvärr inga mindre summor det handlar om, men det är gjort och det har varit mitt val! Mindre bra naturligtvis, men nu åkte även det i soporna!
Varför spara!? Till vilken nytta? Idioti!IMG_2595

Jag slängde även gamla jul och vykort, foton och ett par egenhändigt målade tavlor! Och nu… Letar jag loppis och ett bord att hyra på plats, för att sälja prylar! Dels för mina skulders skull, men mest för känslan som bebor mig; ”Syftet med allt detta? Meningen med att spara, samla och ha”? Dumt egentligen! Vad säger att jag överlever morgondagen? Vad finns det för garantier att inte just jag dör idag och då kanske till och med för att en galning inte gillar bögar!? Ingen vet ju! Just det här tankarna tillhör väl en del av det där med acceptans som jag nämnde i början av inlägget! Att acceptera att vi, eller jag, ska dö! Inte idag kanske, med lite tur, men när vet ju ingen…

IMG_2608Från det ena till det andra… För jag har tänkt på hur jag mår, min psykiska ohälsa och hur mitt destruktiva jag egentligen är och hur det kanske står till med mig, på riktigt!
Jag grubblade över om det kanske är som så, att jag vill må så här dåligt!?
Det kanske är så att det inte ska vara mer eller mindre av livet än så här?
Detta kanske är ett allmäntillstånd? Hur ska man veta! Jag kanske är högst okej och fullständigt normal ändå?
Hur vet man vad som är okej och vad som inte är det?
Tänk om det är så att har jag valt att vada omkring i den här skiten och ha offerkoftan på mig, hela tiden?
Jag kanske vill tycka synd om mig själv? Jag kanske vill ha det så här och egentligen så är jag, undermedvetet, jävligt nöjd med att vara rädd, ledsen, orolig och nervös?
Och… Vad är det som säger att jag mår sämre eller bättre än någon annan?
Detta kanske är ett allmäntillstånd? Min lott i livet? Så här ska det vara att leva?
Jag vill bara att du ska veta, att tanken slår mig och att jag är så pass medveten och insiktsfull att jag planterar dessa funderingar hos mig själv och låter dem vara där… För vad vet jag, egentligen, vad livet ska vara, hur det ska se ut och hur det egentligen är att vara levande?
Jag har glömt! Jag vet ju inte längre…

Ta hand om dig därute! Önskar dig en skön kväll och på återläsande!
Väl Mött / Arthur (Foto; Arthur. Min uteplats och de där Pelargonerna jag köpte…)

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s