Och när jag väl njöt av det där och blev lite härligt fjolligt gråtmild, så försvann det. Poff! Borta! Men det var där! Känslan! Livet knackade på…

13716059_10208329476649237_2233944405794697285_nJag tog ett varmt och långt bad igår kväll.
Det tar tid för mig att bada och ”komma i ordning”.
Det blir gärna långrandigt och jag har mina konstigheter för mig. Lite tvångstankar kring det hela.
I alla fulla fall… Det blev lite SPA-kväll av det. Det var skönt. Fixade fötterna och smorde in kroppen ordentligt med Olivolja. Olivolja är bra till allt! 
Och när jag låg där i mitt härliga mjölkvita heta bad, så simmade en skön känsla förbi ett kort ögonblick. Det var en mjuk och mysig känsla, som jag närmast kan beskriva som glädje och kärlek. Fantastiskt! Länge sedan som jag kände den typen av känslor. Alls…
Och jag låg där och tänkte ett ögonblick; ”Jo, fan, det kan bli bra! Det kommer att ordna sig och jag kommer att bli okej igen”!

Och när jag väl njöt av det där, flöt med i känslan av njutbarhet, och blev lite härligt fjolligt gråtmild, då försvann det. Poff! Borta! Men det var där! Känslan! Livet knackade på ett ögonblick och gav mig mer tro på att det blir bra till slut!
Jag lever på det där idag. I kölvattnet! Gungar lite mjukt i det fortfarande. Tanken alltså. Jag försöker att frammana känslan igen, men det vill sig inte! Men skönt var det och det är trösterikt! Det kommer att bli fint igen!

Andakten i morse, på radion; ”När ger en människa upp? Och när fortsätter hon att kämpa”?
Min man; ”Svammelbegåvat”!
Det är ett bra ord! En rolig ”label” på människor som mest pratar strunt, men inte får så värst mycket sagt… Eller, en bra etikettering på Donald och Melania Trump! Den sistnämnda för stöld och plagiat av en smart, intelligent och beläst kvinnas tal… Svamla på bara, kvinna, det var ändå inte dina ord! Det pinsammaste den här veckan! Check!

Det finns inga planer idag. Jag gör som jag vill.
Jag ska verkligen strunta i det där ”dåliga samvetet” som hör av sig dagligen och som mer än gärna påpekar att jag är lat, slö och håglös. Jag skiter i det! Jag ska verkligen försöka att trycka bort det som är mindre bra.
En promenad kanske?
En liten sväng till Skärholmens Centrum och Myrorna? Jag är ju fortfarande i Alby!
Jag kanske bara går till Röda Cafét  i Fittja och tar en stor mugg kaffe? Ser på vattnet och alla fåglarna? Betraktar människorna där…
Eller så blir det en dag av vila och ingenting alls.
Jag återkommer senare under dagen, med en ”lägesrapport”…

Ta hand om dig därute.
På återläsande och tack för din uppmärksamhet!
Och du… Du duger hur bra som helst!
Väl Mött / Arthur

(Bilden/Fotot är på vårt egenhändigt och hemmagjorda badsalt. Det går åt en del. Min man gör oftast Badsaltet åt oss; Salt, bittersalt ”Epsonsalt” och eteriska oljor efter tycke och smak. Sen kan man ha i livsmedelsfärg om man vill, för att det blir vackrare… Doftar gudomligt och skönt för kroppen och musklerna… Ett bra recept på olika salter hittar du på; Evelinas Ekologiska/Femina)

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s