Ett äldre inlägg från den 6:e augusti 2014, och detta publicerar jag igen, med tanke på mitt tiddiagre inlägg om Brottofferjouren! Det osar om texten. Jävligt arg och förbannad. Märklig text och ovanligt mycket bitterhet och beska… / Arthur

Ångest-0043Jag är så jävla arg på dig! Förbannad svin!
Jag är arg på mig själv också, för att jag tillät dig att vara elak mot mig.
Jag hatar dig faktiskt och du ska bara vara tyst och lyssna på mig, för annars kanske jag slår dig! Slår dig hårt!
Sitt still, tig och lyssna!
Du ska lyssna på mig. Jag slår dig, hårt som fan!!

Jag är så förbannad att jag skulle kunna sparka dig sönder och samman.
Jävla idiot! Hur tror du att du ska komma undan med det du gjort mot mig och det du gjort mot min självkänsla?

Jag skulle vilja sätta dig ner på en stol, på en stor scen, på en teater och fylla lokalen med mängder av människor, bland annat de få stackare du själv känner, idiot, och i en mikrofon och med stålkastarna på dig, skulle jag berätta sanningen om ditt svinigaste jag!
Jag skulle berätta, högt, tydligt och ljudligt, om vem du är och precis vad du gjort! Hur din fula sanning ser ut och att du egentligen, under allt det där som du tror är du, bara är en feg liten sketen jävel.

svävande svart vitJag har gråtit, förbannat mig själv, krupit och gjort allt för att det ska passa dig. Jag smugit, ljugit och försökt att vara smidig och tyst och snäll. Jag har klätt mig som du vill, jag har uttryckt mig så som du vill och när jag inte vet, har jag varit tyst. Inga onödiga diskussioner. Inte gräla! Inga frågar! Jag har ju varit så jävla dum och korkad! 
Jag har bäddat din säng som du vill ha den.
Jag har skurit dina jävla tomater exakt så som du vill ha dem, för att du inte ska bli förbannad, fullblodsidiot, och jag har gjort precis som du vill med maten, städningen och med tvätten och hygien! Och jag till och med haft sex med dig fastän jag inte har önskat det! Jag har skurit ditt bröd, i precis så lagom stora skivor som du önskade dem!
Så snuskigt lågt har jag sjunkit, för ett svin som du! Jag känner äckel och avsky. Du har en ful personlighet!
Du respekterar inte mig. Du vill inte ha den och det som jag är, så varför göra om? Varför kalla mig tredjeklassens medborgare? Varför alltid påpeka vilken jävla loser jag är, när den största och fetaste förloraren är du själv!
Jag har gjort allt som står i min mänskliga makt för att du ska vara nöjd. Krupit, varit tyst och levt i skuggorna av det som egentligen är jag, bara för att det skulle passa dig! Hur fan kunde jag förringa mig själv så! Jag ser ut som jag vill! Säger vad jag vill och gör som jag vill! Jag är inte din skitiga clown att leka med! Din jävla marionett. Fy fan…

Lugn och roVem tror du att du är!
Du har ju missat hela mig! Hela min person har du missat och hur känns det!? För dig!?
Hur fan tror du att du ska få komma undan..?
Hur fan trodde jag att jag ens tyckte om dig?
Hur fan trodde jag att jag ens ville vara med dig?
Varför tillät jag mig själv att sjunka så lågt!?
Och DU kallar MIG för tredje-klassens-medborgare! Det är ju du som kryper i den geggan, inte jag! Det är så jävla lågt av dig att utöva din makt och din styrka mot någon som är rädd och svag!
Jag visste inte bättre, då! Men nu gör jag det och jag skulle önska att du fick betala, din gris!
Ditt feta, fula, elaka jävla avskräde till människa!
Ett jävla skogstroll är vad du är! Dra dig tillbaka till den sten du krupit fram ifrån! Kryp under den igen, så vi andra slipper se dig, höra dig eller ens känna lukten av dig! Du luktar! Du luktar ynkrygg och fegis.
Du stinker av självbelåtenhet och egoistisk jävla dynga.
Förbannade dynghög! Skitstövel och gubbjävel!

Jag är fylld med hat!
Jag är fylld med så mycket ilska och jag riktar den mot dig, för jag visste fanimej inte bättre. DU utnyttjade mig och mitt svagaste jag. Jag är arg på mig själv också, för att jag tillät det och bara lät det hela fortgå. Men jag har bestämt mig för att inte låta min ilska bli och vara missriktad.
Skulden är din! Bara din, idiot och jävla skitstövel!

Jag lägger skulden där den hör hemma, i ditt fula knä! I ditt vidriga hem, lägger jag skulden och du blir inte av med den! Jag låser dörren och slänger bort nyckeln! Skulden är din att behålla!

Jag ska slå dig.
Jag ska slå dig hårt som fan och inte ens det kommer att kunna kompensera det du gjort mot mig mentalt och psykiskt.
Hur fan kunde du? Vuxna människa!? Och du kallar dig man och människa? Jag tänker inte kalla dig djur, för det är en skymf mot djuren, för du är en lägre stående varelse än så!
Ditt jävla monster till idiot!
Fy fan för dig. Fy fan för att du tog min självkänsla, mitt jag och mitt mod och för att du grusade sönder det som var jag.
Jag fattar inte hur du är navlad… har du en hjärna alls?
Jag ska plåga dig din jävel. Kalla dig saker och vara riktigt elak och spy på dig! Bokstavligen ska jag vomera över dig… Du ÄR ett svin! Svin!

images (7)

Bild; Arthur 

MEN, jag är godare än du! Snällare och med mod! Jag är modig!
Jag är starkare än du! Vänligare än du! Bättre! Så jag gör det inte!
Jag tänker inte slå dig och jag ska inte kräkas på din fula person, men bara tanken får mig att må bättre! Bara att fundera över det, får mig somna gott om kvällarna. Allt som du förstört för mig!
Jag är så mycket mer, som du aldrig lyckats med att få se och lära känna! Synd för dig! Vilken jävla miss av dig! Skrattretande.

Jag är Arthur, jag är människa och jag är fanimej en bra sådan! Fatta det! Fatta! Begriper du? Jag är bättre än du! Fy fan för dig och ditt jag!
Jag är så jävla arg på dig, ditt självgoda jävla svin… Må du en dag få stå till svars för vad du gjort!
Du har väl hört talas om Karma? Det kommer att slå tillbaka mot dig, det du gjort mot andra och mot mig! Det du sänt ut, kommer att bita dig i själen och hjärtat, och få dig att krypa på marken av vånda och rädsla…
Jävla skogstroll!

/ Arthur (Foto; Per Lundström)

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s