Kaffe, utomhus i morse. Lite kallt förstås, men med raggsockor och en fleecepläd så funkade det! Våga vägra hösten, säger jag bara!

IMG_2142Vaknade svullen och med värk i magen och kroppen.
För mycket socker. För mycket sömnlöshet och alldeles för mycket destruktivitet.
Jag har inte varit glad idag!
Jag har inte varit tillfreds med någonting. Det är tungt och det är arbetsamt med det mesta. Jag önskade att få ligga kvar i soffan, äta godisbilar, glass och se på teve, men bestämde mig för att fara iväg till Alby, min man och våra två katter. Jag kan inte hålla på så här, fram och tillbaka! Jag har skrivit om detta förut, men det behövs en mer permanent lösning för mig! Jag blir urholkad och än mer irriterad.

Kaffe, utomhus i morse. Lite kallt förstås, men med raggsockor och en fleecepläd så funkade det!
Våga vägra hösten, säger jag bara!
Det gick för fort, den här vackra sommaren! Jag hann inte njuta, känner jag!
Måste sommaren vara på upphällningen redan?

I helgen är det loppis i Bagarmossen.
Jag ska vara med och sälja sådant jag absolut inte behöver längre! Det blir mest kläder faktiskt. Jag har bestämt mig för att inte hålla fast vid sådant som ”bara är grejer”. Och någon annans ”skräp”, blir fynd för andra!
Jag tycker inte om det, men jag har sällskap och moraliskt stöd av min Boendestödjare! Det blir bra! Känner mest genans faktiskt. Jag blir generad och känner mig löjlig…
Jag behöver få in lite pengar till räkningar och skulder! Som sagt, jag gillar det inte, men det kanske kan bli roligt och kul!?
Det arbetsammaste just nu är förmodligen att vara social och trevlig! Det går ju åt, som du vet, en hel del energi till sådant där!

IMG_1655Jag for till Alby tidigt i förmiddags.
Möttes av två kärlekshungriga katter.
Ägnade större delen av förmiddagen på balkongen, drack en del kaffe, löste korsord (Jag har hört att gamla människor gillar sådant!) lyssnade på mängder av musik och ordnade med en tid på Vårdcentralen och även hos tandläkaren på Pelarbacken här i Stockholm. Det är lite över ett år sedan som jag var hos tandhygienisten och jag måste få det gjort.
Pelarbacken är bra. De har fin personal där och de hjälper dem som inte kan vända sig någon annanstans. Det är mest hemlösa, missbrukare och före detta drogberoende som återfinns där och jag bokade en tid om några veckor. Det ska bli skönt och det är bra att jag är välkommen!
Jag har fått en del av de där vardagliga görandena ordnade idag, så jag får vara nöjd med det, trots att jag varit sur, ledsen och jävligt tvär!

I Alby behöver det städas och fixas lite.
Jag orkade inte med det just idag. Jag njöt av de sista sommardagarna istället och passade också på att få iväg ett mejl till Socialförvaltningen och min Boendestödjare. Det väntas ett möte där också, med dessa två, så jag har förberett lite av de som skaver och oroar mig…
Det är någon vecka tills dess, men upplever ändå att jag vill förekomma, istället för att förekommas… Jag gillar inte att vara ute i sista minuten, men av någon anledning så blir det alltid så ändå! Jag skjuter upp saker hela tiden och så blir det kaos och panik… Jag bättrar mig, jag gör det, för jag blir naturligtvis väldigt stressad av den där ketchup-effekten som kommer, om jag inte är förberedd och inte har fixat och trixat med mina göranden. Allt på en gång, du vet… Massor att stå i och ordna med helt plötsligt, så jag påminner mig om stressen och obehaget av högen med elände att plöja igenom och då får jag en del gjort…

Det blev ett bad idag också. Ett varmt bad i min mans hemmagjorda badsalt. Teve, naturligtvis och nyheter. Det blev en skön och mjuk avslutning på en dag som inte alls började så jäkla bra. Grattis till mig och tack så mycket för en ganska fin och varm sommardag!

Väl Mött och på återläsande / Arthur

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s