Jag tänkte skriva ”Men” och fortsätta med att skriva om det som stör mig och alla tvångstankar jag har kring att sköta hygienen, men jag struntar i det idag…

fullsizerender-73Det har varit vackert väder.
Lusten till att skriva har sinat. Det är tomt och jag är tyvärr mest trött.
Jag tröstäter en del, igen och har lagt på mig ytterligare kilon. Det var väntat!
Jag ska ta itu med allt detta ätande när jag känner mig piggare och starkare, för jag mår inte bra av det! Inte alls!
Jag uppskattar inte min kropp, när jag göder den till att bli en stor oformlig påse nötter. Jag ska ordna med det…
Just nu; Livsleda och trötthet!

Det blev sent igår.
Jag somnade på soffan och vaknade sittandes med huvudet på sidan. Jag har haft ont i nacken idag. Det är inte bra att somna sittandes i soffan, och så vaknade jag mitt i natten med teven på och två katter i närheten. Jag piggnade naturligtvis till och tittade på lite teve innan jag släpade mig in i sovrummet.
Han snarkar bra, min man och kärlek, och han har en förmåga att sova över hela sängen. Man får putta lite på honom och då får jag och katterna plats i sängen.
Han vaknar dock inte, när man knuffar på honom, tack och lov!

fullsizerenderJag har möte på Fredag med Socialförvaltningen. Vi ska återigen prata om mitt boende och hur vi ska göra med det.
Efter inbrottsförsöket tidigare i höstas, är det inte särskilt lockande att vara hemma i Bagarmossen och frågan är vad de tänkt och planerat att göra för mig.
Jag ser inte alls fram emot det och jag oroar mig för det, men jag ska försöka att andas och låta det vara. ”Skapa inte några problem, av det som ännu inte hunnit bli några”!

Efter ett mejl till mitt Boendestöd, så har jag förstått, efter hennes svar, att hon ”tappat” bort mig och inte riktigt hunnit med det hon ska göra. Jag ska eventuellt få en tillfällig ersättare i hennes ställe, eftersom hon själv är totalt slutkörd.
Hon arbetar för mycket, vill mängder med saker och försöker att ordna med allas väl! Hon försöker vara överallt och ingenstans, hjälpa alla, vilket hon brinner för, men det har blivit för mycket. Hon har börjat glömma och tappa minnet och hon inser att hon håller på att bränna ut sig.pa-promenad
Det är så jäkla synd, för det är en bra tjej och en kvinna med skinn på näsan, vilket behövs i alla kontakter med myndigheter och psykiatrin. Det har dessvärre fått konsekvenser för henne i arbetet och hon måste varva ner och börja ta det lugnt! Och med detta har jag fått en förklaring till hennes frånvaro och varför hon inte svarat eller försökt att få tag på mig.
Jag får börja om på ny kula, kanske med en ny boendestödjare och det roar mig inte alls! Jag uppskattar inte att lära känna nya människor och jag gillar inte att behöva berätta och prata om mina svårigheter och jag har väldigt svårt med tillit till människor, men nu är det så här och det blir till att anpassa sig och försöka att se det positivt!
Jag kommer att få hjälp, med det som är svårt, och det är huvudsaken!

animal-children-photography-elena-shumilova-8-jEtt bad och väldoftande hemgjort badsalt. Tända ljus och lugn och ro.
Varma, mjuka och väldoftande bad är skönt och det ger avslappning till kroppen.
Jag tänkte skriva ”Men” och fortsätta att skriva om det som stör mig och berätta om alla tvångstankar jag har kring att sköta hygienen, men jag struntar i det idag…
Jag stannar vi att jag tog ett varmt och välgörande bad och att huden är mjuk och skön efter oljor och Body-butter. Det sistnämnda krävs när det är kallt och minusgrader, för jag torkar ihop som ett torrt russin när det är kyligt…

Ta hand om dig därute i världsrymden! Kärlek till dig som behöver det och på återläsande!
Tack för din uppmärksamhet och Väl Mött / Arthur
(Bilder/Foto; Per Lundström & Arthur)

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s