Splittrade och förvirrade tankar och funderingar… Färgade små barn kan väl vara Pepparkaksgubbar? Det passar ju så mycket bättre! Ge fan i våra traditioner! Donald Trumps framfart ”over there” tycks inte få ett slut…

Färgade små pojkar kan inte vara Lucia!
Men det förstår du väl? Det förstör ju hela traditionen med Jul och Lucia!
Lucia ska vara en blond flicka, blåögd, av Ariskt ursprung och se ut som en liten ängel! Det har hon ju alltid gjort! Det är en tradition! Det är en sed och historia! Varför ändra ett vinnande koncept? Absolut inte en färgad pojke! Hur tänker de?

Nä! Fram för det Svenska och fram för den vita rasen!
Färgade små barn kan väl vara Pepparkaksgubbar? Det passar ju så mycket bättre! De är liksom klippta och skurna för att vara små Pepparkakas-barn!
Och förnyelse, vad är det, när det ändå var så bra förut och under alla år?
Nä! Inte nog med att de kommer hit, de där invandrarna, och tar våra jobb, våra pengar och kostar samhället en sjujäkla massa pengar, och detta på bekostnad av landets pensionärer och sjukvård, nu ska de göra om våra traditioner också!
Vad blir det härnäst månne? Kebab och fårkött på Julbordet, istället för vår fina julskinka av gris? Mer Curry och Vitlök?
Nä! Ge fan i våra traditioner!

En fråga; Hur jävla inskränkta är människorna?
Vem är det som har så pass mycket tid över, att de kan skriva hatfulla kommentarer om ett litet barn och fundera över huruvida det är lämpligt eller inte, att en liten färgad pojke väljer att vara Lucia?
Det är ett litet barn! vad är det för fel på människorna?
Vem och vilka har så pass mycket avsky, missunnsamhet och avund i sitt sinne, att de, i Sverigedemokraternas anda, spiller över sin skit, sina åsikter och sitt bakåtsträvande så pass mycket, att färgade små barn som vill vara Lucia, faktiskt inte får vara det?
Jag vet och du vet att det är de rädda människorna, som har mindre än gemene man, de som bidrar med mindre till samhället, de som saknar utbildning och medvetenhet, men ändå vill ha mer, som blir förbannade för att de själva inte vågar ligga i framkant. Det är de avundsjuka, de missunnsamma och jävligt skraja små människorna som ger sig på sina medmänniskor med frigjordhet, tänkande frihet och självinsikt, för att de själva saknar detsamma!
Jag tror att det är människor som är livrädda för förändring och förnyelse, de som är rädda för allt som inte faller inom ramarna för ”hur det alltid har varit”, är de som ger röst åt hatet och inskränktheten!

Samhällsnormen! Mainstream! Det traditionella! Som det alltid varit!
Kom igen! Har vi verkligen inte kommit längre, än att de som sitter ute i stugorna och på landsbygden, de som fegar och inte vågar bekänna färg, ska få sätta färgtonen för ett färgstarkare, roligare och friare samhälle? Det är väl jävligt trist! Det blir väldigt grått och svart då!

”Rasism är de fattigas snobberi”! ~Raymond Aron~

Från den ena tanken till den andra…
I Österrike vann inte Extremhögern valet av en tilltänkt President, som många hade räknat med, och åtskilliga var vi som drog en suck av lättnad! En suck av befrielse!
Tanken som direkt dök upp hos mig var; ”Är det rasistiska och bakåtsträvande tankarna över nu? Är vi äntligen på väg framåt igen? Kan det vara så att det äntligen är andra vindar som blåser över världen”?

Jag undrar om detta sätter tonen för övriga Europa?

Psykiatrin hörs inte av! Jag blir oerhört frustrerad.
Inte jag och inte min Boendestödjare, får tag på läkaren. Jag ska väl inte skriva detta egentligen, men; ”Vad var det jag sa? Kan man lita på någon”?
Hur ska jag gå vidare med medicinering och med provtagningar? Får jag enskilds samtal? Ingen tycks veta någonting och vi får bara vänta och se tiden ann… Jag blir trött och ledsen.

Donald Trumps framfart ”over there” tycks inte få ett slut. Han skäller på Kina och är bästis med Putin! Hans stab består mest av rasister, abortmotståndare och de som är emot samkönade äktenskap. Präster och ”gamla” pastorer. Han skrämmer mig som sjutton, den där Trump, och frågan är hur hållbart det kommer att vara och bli? Det är någonting som inte känns som det ska, med att ha den där gubben som president!
Undrar om valet i Österrike kan påverka människors åsikter i Amerika också?
Jag har en känsla av att Herr Donald inte kommer att bli så långvarig i Vita Huset! Önsketänkande kanske, men som sagt, det är någonting som känns märkligt.

Vackert väder och sol. Minusgrader. Jag uppskattar inte alls den här årstiden, men medger att det varit en vacker dag och att det gav en viss känsla av härlighet!

Jag är okej, fortfarande, dock trött, men jag mår bättre! Tacksamt!
Vila och en promenad, det var vad dagen gav.

Ta hand om dig och på återläsande!
Väl Mött / Arthur

 

1 tanke på “Splittrade och förvirrade tankar och funderingar… Färgade små barn kan väl vara Pepparkaksgubbar? Det passar ju så mycket bättre! Ge fan i våra traditioner! Donald Trumps framfart ”over there” tycks inte få ett slut…

 1. Jag undrar verkligen hur folk är funtade när de attackerar och hatar ett BARN. Och inte bara de som hatat hudfärgen utan barnets kön. Hade helt seriöst följande samtal (JD står för Jane/John Doe):

  JD: Hudfärg ska inte spela roll, självklart kan en Lucia vara mörk.
  Jag: Ja, alla barn ska få välja och jag tyckte iaf han såg glad ut och det är väl huvudsaken att barnen tycker det är kul!
  JD: Vänta, sa du han?
  Jag: Ja….
  JD: Är Lucian en POJKE?
  Jag: Eh…Ja…
  JD: Nä vet du vad. Nu går det för långt. Lucia är FLICKA och det måste ALLTID vara en FLICKA. Vad är det för fel på folk egentligen???

  Jag förklarade att jag stod fast vid att ALLA ska få välja och personen fortsatte skälla och var upprörd :-S

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s