Att jag vilar mycket och somnar i soffan, ger mig alltid en del skuld och ångest, för hur jäkla roligt är det för honom att jag behöver vila…

15442316_10209655590081244_3316460617352923489_nMåndag och det är ett riktigt vinterväder igen. Kallt och en del snö.
Jag behöver inte gå ut idag. Jag kan sitta här inne i värmen och skriva, se på teve, vila, städa lite kanske och ta ett hett och skönt bad. Just idag känns det lyxigt!

Det som känns mjukt och skönt i kroppen, håller i sig.
Till skillnad från tidigare försök med mediciner, så tycks det här fungera för mig. I tidigare försök att testa olika farmaceptica, så har de antingen slutat med svärta och mörker eller att biverkningarna har tagit kol på mig, men nu tycks det fungera! Peppar, peppar!
Det finns biverkningar nu också naturligtvis, som jag nämnt tidigare, men jag står ut och det är inte så svårt just nu att komma ur sängen! Dock måste jag försöka att finna mer energi och mer ”go” i kroppen, för det är mycket trötthet och sömnighet hos mig ännu! Jag vet inte hur mycket jag sov igår, men jag tror att jag vilade mer än vad jag var vaken.

arthur-0008-jpg-376Det sistnämnda har jag alltid dåligt samvete för, när min kärlek är hemma och ledig. Vi ska ju vara två då och umgås. Vi ska tillsammans njuta av varandras sällskap och prata, som vi brukar… Men, men… 
Att jag vilar mycket och somnar i soffan, ger mig alltid en del skuld och ångest, för hur jäkla roligt är det för honom att jag behöver vila, inte orkar röra på mig och somnar om i soffan eller sängen.
Vilket härligt utbyte av sällskap och samtal va? Som en påse potatis att prata med!
Jag upplever att jag är tråkig, inte vill någonting, önskar mest att få återhämta mig, och trivs bäst under en pläd i soffan!
Det blir tråkigt. Jag blir tråkig och hos mig väcker det alltid skuld, eftersom jag vill att han ska ha det mysigt, trevligt och få umgås och prata, diskutera och njuta av sällskap i sin korta ledighet. Men jag orkar inte just nu! Det ska vara övergående, men medicinerna gör att jag är trött i musklerna, trött i hela kroppen och att jag är ganska yr i huvudet och lite knepig i magen.
Mest trött. Mest orkeslös. Och vill ingenting…
Men, som sagt, det ska vara övergående och snart kanske även jag har mer energi och mer ork att ”komma igång” igen! Men trots detta, så är jag okej! Jag vill inte dö längre och jag känner att det är trevligare att vara vaken och uppe ur sängen!
Det är väldigt tacksamt! Det är så skönt! Kanske det kan bli, med tiden, ännu bättre?

15317739_10209592599906529_1145585041926513069_n.jpgOch från det ena till det andra…
Jag är väldigt lamt inställd till Julen och de kommande helgerna. Människor stressar för mycket och jag tycker att det blivit trångt på stan och i Galleriorna runt om i stadens ytterkanter.
Jag skulle inte besöka shoppinggator och gallerior, om det inte vore för att jag en gång i veckan måste ordna med mina blodprover. Att gå igenom Skärholmens Shoppingcentrum, är som att följa ett lämmeltåg mot avgrunden. Människor överallt och många småspringer med sina barn i släptåg.
Själv försöker jag att stänga av det där med hjälp av musik eller positiva Affirmationer och det fungerar ganska bra. Nackdelen är väl att jag tappar det mesta omkring mig och har lite svårt att parera och hålla koll på mina medmänniskor! Men annars är det ett ypperligt sätt att distrahera och sila bort alla intryck omkring mig, och jag blir inte fullt så ”hjärntrött” som jag annars skulle bli.
Som jag berättat förut, så blir det inte mycket julfirande att prata om, hos mig och oss. Det är ganska skönt, för annars hade jag väl haft ångest för det också!
Vem orkar ”hålla på” och varför?

På återläsande och var rädd om dig därute i världen!
Tack för uppmärksamheten och Väl Mött / Arthur
(Foto; Per Lundström)

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s