Bland det finaste jag kan uppbringa hos mig själv just nu, är den där sköna, mjuka och härliga känslan av ständig längtan efter kärleken!

15391110_10209666103024061_6548214638245127936_nBland det skönaste som finns just nu, är att kunna slänga benen över sängkanten och känna;”Fan, det är okej idag också”.

Bland det lyxigaste jag vet just nu, är att få dricka min mugg med kaffe på morgonen tillsammans med den människa som är det härligaste jag vet! Och det även om han retar gallfeber på mig ibland och även om han så uppenbart är urless på mig.

Bland det finaste jag kan uppbringa hos mig själv just nu, är den där sköna, mjuka och härliga känslan av ständig längtan efter kärleken! Min man och kärlek! Vill ha mer, mer och mer.
Och denna ständiga tanke på husdjuren och deras totala villkorslösa kärlek! Jag känner sådan kärlek till dem ibland, att jag nästan går i bitar. Det är en förmån att få ha husdjur!

Och det är behagligt att få känna att det är okej att leva och det är fint att kunna uppleva dagar utan gråt i halsen, utan oro i bröstet och utan dessa obehagliga grubblerier kring döden och att dö.
Jag skriver inte att det är bra eller ens lysande, men det är okej!
Jag är okej! Jag orkar med min dag… Tacksamt!

535236_10206849456809666_1116124904218624378_nEtt mejl ifrån läkaren igår, förklarade en hel del för mig, när det kommer till biverkningarna jag har!
Efter provtagningarna har det visat sig att jag har problem med Sköldkörteln. Det är någon över eller underproduktion av hormoner, jag förstod inte riktigt vad han skrev förstås, och det orsakar en del konstigheter i kroppen! Och jag som har uppfattat det som biverkningar av medicineringen med Litium.
Det går att fixa och allt går att ordna, så jag är inte orolig. Det blir för mig att gå till Vårdcentralen redan i nästa vecka. Mer prover och medicinering med Levaxin, tror jag att det hette?
Jag frågar mig bara om detta pågick innan den nya medicinen, eller om det är Litiumet som orsakat instabilitet i Sköldkörteln?

1510874_10206938661999740_1986344053864748713_nNär jag läste och letade efter fakta om Sköldkörtelproblem och olika åkommor som det kan orsaka, jag vill veta och jag vill vara lite påläst, så börjar jag skratta högt! Inte för att jag inte känner igen mig, vilket jag gör i och för sig, men de radades upp spaltmeter av olika hälsotillstånd som kan orsakas av en mindre bra fungerande Sköldkörteln. Alla människor kommer att, på något sätt i all denna text, finna någonting som påminner om dem själva, deras känslor och deras situation!
Och vips; Jag är sjuk!
Det var fullständigt galet vad mycket som kan störas och förstöras med över eller underproduktion av ett Sköldkörtelhormon!
I vilket fall… Det fixar sig och det blir säkert bra! Nu vet jag och det går att fixa till!

Tack för din uppmärksamhet och på återläsande!
Var rädd om dig och kärlek till dig som behöver!
Väl Mött / Arthur
(Foto: Per Lundström)

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s