Och sedan ska jag krama mitt livs stora kärlek, hårt och länge, viska tyst och försiktigt i hans öra; Du är min värld, min lycka och en av anledningarna till att jag orkar leva! Jag älskar dig!

IMG_0693Jag är här, jag lever och jag överlever!
Idag ska jag leva, som om det var sista dagen på jorden…

Jag tänker njuta av kärleken idag!
Skratta, hålla Hans Hand och vråla högt, så att alla hör; Jag älskar dig! Du driver mig till vansinne av kärlek! Jag går sönder av min längtan! Jag lever, tack vare dig!

Och jag ska sjunga i duschen, vackert, högt och bitvis gräsligt fult, för att jag kan, för att jag vill, och jag tänker smeka mjuka varma kattmagar och njuta av mitt svarta nybryggda kaffe ute på balkongen!
Och jag tänker lämna min värkande kropp därhän och jag ska bara tänka bra, fina, vackra och positiva tankar; Jag är värdefull, jag finns och jag kan, jag vill och jag måste… Jag är en överlevare!

Idag ska jag ta en promenad, springa över rapsfälten, njuta av solens guldgula ljus och tjuta av kärlek, glöd och njutbarhet. Jag ska synas och jag tänker ta plats! Det ska höras att jag lever!
Jag ska skrika över världen och alla hustanken; Jag lever ännu! Jag är vid liv! Jag ska fira livet och glädjen idag! Jag älskar och jag är älskad! Älska mig hel, igen!

Jag är här, jag lever och jag överlever!
Idag ska jag leva, som om det var sista dagen på jorden…

11202609_10207637108980478_6276606094554787328_nJag tänker lägga mig på gräsmattan utanför huset, räkna fåglarna som flyger över en klarblå himmel och äta kladdiga, varma och smetiga ostsmörgåsar, med ett leende, och jag ska skratta högt när jag slickar mina fingrar rena, från kladdigt smält smör.
Och jag tänker äta kalla pannkakor, med söta jordgubbar, grädde och glass, på gräsmattan utanför huset, och jag ska sleva i mig alla pannkakor, inte inbjuda någon att dela dem med mig, njuta av härligheten och tänka; Det är så här sommar smakar. Precis så här smakar kärlek, livet och kärleken!

Och all min ångest ska jag släppa fri idag!
Allt det där som gnager och skaver i hjärtat, ska jag låta flyga fritt över ängarna, precis som de vill, och jag ska fylla dess tomrum i själen, med solsken, kalla pannkakor och växternas gröna klorofyll.

Jag vill leva! Jag vill skratta! Jag tänker gråta av lättnad, när jag befriat all min skuld och all min ångest, och då ska jag njuta av livsbruset i mina vårbruna ben!
Och sedan ska jag krama mitt livs stora kärlek, hårt och länge, viska tyst och försiktigt i hans öra; Du är min värld, min lycka och en av anledningarna till att jag orkar leva! Jag älskar dig!

MaskrosenJag är här, jag lever och jag överlever!
Idag ska jag leva, som om det var sista dagen på jorden…

Jag ska lyssna till all min favoritmusik, sjunga med, högt och ljudligt, och dansa över golven i lägenheten, tills dess att fötterna värker av dans och glädje!
För det är dags nu! Det är tid att verkligen försöka njuta och vara njutbar!
Det är hög tid att låta sig vara älskad och att älskas!
Jag ska njuta av den här dagen, som om det är min sista dag på jorden! Jag ska skratta så mycket jag vill, högt och ljudligt, och jag ska gapskratta åt vad jag vill och hur jag vill!
Jag ska säga till mina medmänniskor att de är vackra och jag tänker sträcka på ryggen och känna mig vacker, härlig och manlig!

öga-0011Jag är här, jag lever och jag överlever!
Idag ska jag leva, som om det var sista dagen på jorden…
För kanske är det min sista dag i det här livet? Min sista tid?
Kanske att slutet är nära?

Det vet ingen! Ingen vet… Det återstår att se, för det är ett av livets stora gåtor; När är det slut och över? När är det dags att packa ihop och lämna…
Det är det ingen som vet!
Ingen vet…

/ Arthur
(Foto; Per Lundström)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s