Jag är så fruktansvärt frustrerad och trött på att vara ledsen, befinna mig i meningslösheten, och hela tiden försöka att låtsas som om det är okej och upprätthålla någon typ av värdighet och livskvalitet…

5F745057-4630-4BF8-AB0E-F727DE3E98BCHur jävla trött får man bli?
Hur jäkla arg och meningslöst får det vara?
Tillvaron? Världen?

I flera dagar har jag försökt att vara kreativ och göra sådant som jag tidigare funnit ett stort nöje i, men det finns ingen gnista kvar i det just nu. Borta! Totalt bortblåst! Tomt!
Jag har försökt att skriva! Jag har plockat fram mina ritblock, mina pennor och vattenfärger och verkligen försökt att finna någonting som kanske, kanske, kan ge någon typ av ”luft under vingarna”. Jag har försökt att finna glädje och glöd i det kreativa, men… Nej!
Det går inte längre.
Jag vill inte längre.
Jag skiter i vilket!
Inte ens musik, som alltid är en tröst för mig och bland det bästa jag vet, ger mig någon som helst tillfredsställelse.
Men jag tar mina jävla promenader. Jag är ute och ordnar med mina ärenden och jag ser till att samspela med andra människor, för det ska ju vara så bra för mig!
”Man måste anstränga sig lite, för att bryta negativa mönster”!
”Man måste försöka och låtsas som om, för att kunna bryta sig ur depressioner och isolering”!
Fuck you!
Jag blir bara arg, när andra matar mig med de där ordbajseriet, men tiger förstås och lyssnar vidare på alla fördömda förståsigpåare! 

Jag är evighetstrött på det här!
Jag är så fruktansvärt frustrerad och trött på att vara ledsen, befinna mig i meningslösheten, och hela tiden försöka att låtsas som om det är okej och upprätthålla någon typ av värdighet, trevlighet och livskvalitet…
Jag kan ha fel, för all del…
Jag KAN ha fel!

11645A60-C60A-49A9-8193-A8AC4CB53539Och jag är förbannad. Det kokar i mig ibland. Jag är så jävla arg! ARG!
Jag är avundsjuk och jag är jävligt missunnsam!
Hur fan kommer det sig att Gud belönar de ”mindre bra människorna”, skitstövlarna?
Hur kommer det sig att somliga kommer undan med vad skit som helst och tror dessutom att det är okej?
Finns Gud? Jag frågar mig!
Och JA! Jag är förbannad på Gud också!

Jag tillåter mig att vara det, förbannad, arg och avundsjuk, för jag tänker absolut inte låta de där otrevliga känslorna slå rot i mig och härbärgera min person! Aldrig! Ut med skiten!
Jag är förbannat trött på att vara snäll, god, trevlig och rar.
Och jag ser till att få utlopp för allt det där, för annars blir det förmodligen bitterhet och beska av det, i slutändan och det är inte välkommet i mitt liv!
Skriv ner det eller skrik högt som fan! Ut med det! Bort!
Man måste få gegga runt lite i det, för att sedan låta det lossna, pysa ut och försvinna!
Jag kan ha fel, för all del…
Jag KAN ha fel!

Alla känslor måste få vara tillåtna!
Alla känslor måste få plats och utrymme! Ilska och avund kan vara bra för människor i depressioner, för det kan få en ledsen och trött människa att orka fortsätta framåt och kriga på lite till! På´t bara!

Jag vägrar att ge upp! Jag gör det! Även om det ibland kan tyckas som om jag redan har gjort det! Det måste ju finnas någon mening med allt detta? Hur fan står man ut?
Jag vägrar att lägga mig ner och låta hatet, avunden och ilskan ta över, för det är en så motbjudande inställning och känsla, och jag vill inte ha dem, men det måste som sagt få sitt utrymme det också! Det måste ju upp till ytan, för att kunna avlägsnas?
Jag tror att man snabbt blir gammal och ful av bitterhet och uppdämda känslor!
Och… jag tror mig veta att allt det som gör så ont i kroppen, är skit i psyket och själen, och som måste ut och rensas bort, för att man ska finna lindring…
Jag kan ha fel, men mycket av det jag känner och upplever som fysisk smärta, är förmodligen uppdämt elände som ska undanröjas och gallras bort!
Jag kan ha fel, som sagt, för all del…
Jag KAN ha fel!

C2E8A736-A8CC-47B6-BD94-9BE1F2638938Jag blir så jävla arg och missunnsam på medmänniskor som är elaka, otrevliga, tarvliga och genomruttna, och som dessutom kommer undan med det mesta och vars liv tycks flyta på utan konsekvenser!
Jag blir så jäkla avundsjuk på människor som glider omkring, ljuger som fan och får omkull de flesta i myndighetssvängen, bara för att de kan tala för sig och för att de har mage att ljuga och fara fram med påhitt, bluffar och ordbajseri och dessutom lyckas med det!
Åh, ja! Jag blir missunnsam för att jag själv får kämpa, kriga, vara sjuk och ledsen, emedan andra, i mitt tycke, oschyssta människor klarar sig väldigt bra på andras bekostnad.
Avundsjuk! Fult!
Arg på människorna! Snuskigt!
Jävligt arg på livet och tillvaron, och det är inte snyggt!

Jag är förbannad på samhället och arg på mig själv, för att jag känner som jag gör och för att jag hellre skulle vilja vara en ljuv, vänlig och förlåtande man, än en avundsam skitstövel!
Jag kan ha fel, som sagt, för all del…
Jag KAN ha fel!

IMG_0740Jag kan de där flosklerna som snabbt går i spinn i ditt huvud och som jag själv tröstar mig med emellanåt; ”Din tid kommer! Se tiden ann! Det ordnar sig! Ta det lugnt! Det du sänder ut, får du snart tillbaka! Karman kommer att hugga tänderna i de mindre bra människorna också! Ge det tid, allting löser sig! Lämna alla de där mindre bra känslorna därhän, låt det vara, det tar bara energi och de bygger bo i ditt huvud”!
Jag vet, jag vet, jag vet…

Och medan jag väntar, på att livet ska bli mjukare och följsammare, så gör jag ett nytt försök med block, pennor och färger, för någon gång måste det ju för fan lossna?
Livet snurrar på här och jag… Jag är ju för fan inte med längre!
Jag har skrivit det förr; ”Jag är ju inte med och närvarande längre! Vem fan står ut och vem orkar”!

Gå och dö, din lilla jävel… är känslan!
Slöseri med mänskligt utrymme!
Jag kan ha fel, för all del…
Jag KAN ha fel!

Ta hand om dig! Jag ber om ursäkt för mina svordomar, fula uttryck och mina ordval!
Jag är bara så trött och less på tillvaron!
Tack för att du läser och uppmärksammar mig! Tusen tack!
Kärlek och värme till dig, genom rymden och förbi alla stjärnor och planeter, om du önskar och behöver…

Vänligen / Arthur
(Foto; Arthur)

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s