Och jag käkar groddar, kosttillskott och jag dricker ”hälsodrinkar”. Jag tycker att jag äter en bra kost, dock lite väl mycket godsaker ibland, men jag spisar bra mat och jag ser till att ha koll på vad jag stoppar i mig!

Arthur och YogaUppskattningsvis mellan fyra till sex timmar i veckan, ibland mer, tränar jag Yoga och konditionsträning.
Utöver det jobbar jag med Mindfulness och Meditation. De två sistnämnda har kommit av sig efter några månader, men jag ska ta tag i det igen, men det jag vill ha skrivet är att jag gör det jag ska och det jag måste för att må bättre.
Jag kan tillägga att jag inte upplever någon större själslig skillnad med Meditation och Mindfulness! 

För övrigt har jag ett ”rökstopp” eftersom jag ska och måste sluta röka! Anledningen till att jag kallar det för ”rökstopp” och ibland ”uppehåll från cigaretterna”, är endast för att jag inte ska känna ett misslyckande eller nederlag om jag inte lyckas sluta med de där dumheterna den här gången heller. Så här långt har det gått ganska bra! Jag kan bara tacka alla de preparat som finns tillgängliga för att slippa den värsta abstinensen!
Det tackar vi för!

Och jag käkar groddar, kosttillskott och jag dricker ”hälsodrinkar”.
Jag tycker att jag äter en bra kost, dock lite väl mycket godsaker ibland, men jag spisar bra mat och jag ser till att ha koll på vad jag stoppar i mig!
Och jag får i mig Vetegräs och jag dricker även Spirulina varje morgon, jäkligt äckligt om jag får uttrycka mig så, men det ska ju vara bra för hälsan! Man ska ju må bättre av det..?

IMG_1691 (1)Senaste tillskottet av hälsa och ”försöka-att-bota-mig-själv-från-depression” är Saffran. Saffran ska tydligen ha positiv inverkan på kroppen och själen och det ska tillföra någon typ av energi och välbefinnande för sinnet, står det skrivet! Jag skriver detta, angående Saffran, med en viss typ av skepsis och misstro, eftersom att jag inte märker någon som helst skillnad efter flera veckors användning.
Ja, jag provar det mesta som kommer i min väg och jag gör vad jag kan för att hitta lösningar… Jag är inte främmande för så mycket numer!

I alla fulla fall…
Det där med att ”hela och bota sig själv” från nedstämdhet och depression, går väl så där ska jag erkänna! Lite bittert och lite surt är det allt, att mina ansträngningar inte betalar sig på något sätt, men jag kämpar dock på och hoppas…
Jag har, som tidigare skrivet, av psykiatrin och läkaren på densamma blivit uppmanad att motionera, träna, äta bra och meditera för att finna ett bättre mående! Och jag måste vara en seg jäkel, eller om depressionen är seg, för det är ingenting som lättar mitt sinne och det finns uppenbarligen inte heller någonting som tycks göra livet smidigare och mjukare i kanterna.
Det är hårt! Det är tufft! Det är förbannat sorgligt!

IMG_1418Dessutom, kan jag tillägga, är jag ute med det nya familjemedlemmen hunden flera gånger varje dag! Jag får således frisk luft och lite spring i benen och det ska ju vara nyttigt och bra för trötta själar, men inte heller det har räddat mig undan livets alla skavsår.
Visst är det lite gnälligt? Visst låter det pessimistiskt? Kanske känns det uppgivet att läsa och kanske är det utmattande att ta del av, men jag kan tillägga att jag inte har givit upp ännu! Jag lever ju! Grattis till mig, jag är av segt virke och jag är envis som sjutton!
Jag kämpar på och jag gör det jag ska och måste för att finna lösningar och få ordning på mitt mående, men visst börjar det bli tråkigt och tröstlöst!

På’t igen bara!

IMG_1736 (2)Och jag har provat mängder av mediciner och jag har försökt att testa alla sorter av terapi, men det lossnar inte! Mitt ”tillstånd” blir inte bättre och somligt har förvärrats, emedan annat har hamnat i någon typ av status quo. Som till exempel min trötthet och utmattning! Jag kan sova hur mycket som helst och jag upplever att jag blivit än mer stress och ljudkänslig, så det där med att mer träning och motion ska ge energi och välmående, har tyvärr uteblivit… än så länge…
Och vad gäller piller och medicinering, vilket jag ventilerat tidigare i mina texter, så har jag endast fått någon typ av placeboeffekt i några veckor, för att sedan få dras med bieffekter och biverkningar. Jag är dessvärre en av få patienter som inte alls svarar på medicinering och är inte det typiskt så säg! Jag tycks inte heller svara på övriga behandlingar och andra metoder för att må bättre, men jag tänker att det kanske kommer? Det kanske tar längre tid för mig bara? Det kanske är så att jag har ett segt sinne och en trög själ och att jag måste fortsätta att kämpa och att lönen för mödan kommer senare? Det kanske kommer så småningom? Vad tror du?

Ta hand om dig därute i världen!
Kärlek och värme till dig som behöver det och var rädd om dig!
På återläsande och må gott / Arthur

 

1 tanke på “Och jag käkar groddar, kosttillskott och jag dricker ”hälsodrinkar”. Jag tycker att jag äter en bra kost, dock lite väl mycket godsaker ibland, men jag spisar bra mat och jag ser till att ha koll på vad jag stoppar i mig!

  1. Pingback: Och jag käkar groddar, kosttillskott och jag dricker ”hälsodrinkar”. Jag tycker att jag äter en bra kost, dock lite väl mycket godsaker ibland, men jag spisar bra mat och jag ser till att ha koll på vad jag stoppar i mig! | Vardagliga Ant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s