Jag förstår inte… Jag begriper det inte… Jag kan inte få in i mitt huvud, hur det blev så här och hur Sverige anammar dessa åsikter och tankar… Sverige Demokraterna, som har sina rötter i dessa åsikter, är på Frammarsch och vinner valet i höst!

Klippet/Videon är hämtad från Facebook. 

2 tankar på “Jag förstår inte… Jag begriper det inte… Jag kan inte få in i mitt huvud, hur det blev så här och hur Sverige anammar dessa åsikter och tankar… Sverige Demokraterna, som har sina rötter i dessa åsikter, är på Frammarsch och vinner valet i höst!

 1. Om de rötterna är bortskurna, på vilket sätt är de relevanta idag? Som någon luddig principsak? Runt andra världskriget fanns det sympatisörer i den ideologin i i stort sett alla politiska läger utom stalinisterna som inte heller är en vidare bra ideologi att ha som rötter.

  Jag förstår inte varför du och andra inte vill se problemen som den ansvarslösa invandringen skapat. Jag kan t ex berätta om en kvinna som tog livet av sig efter att ha blivit utsatt för migrantrelaterat brott som en nedtyngd poliskår inte hade resurser att utreda. Ett enda av otaliga exempel på ett ohyggligt pris som fick betalas och som ni rakryggat måste stå upp för och säga är värt det. Var finns er humanism för henne? Eller hur drabbar det våra sjuka att vi nu faktiskt har lägst antal vårdplatser per invånare i hela eu?

  Alternativet glädje för alla finns inte här. Pris måste betalas. Antingen av svenskar här i Sverige som den kvinnan, eller att de migranter som har resurser till att ta sig hit inte ska belönas med asyl. Verklig humanism är att hjälpa i närområden. Då undviks problemen här och många fler mer behövande kan få hjälp. Vilket parti har länge förespråkat den modellen?

  Naturligtvis sköter sig majoriteten av de som kommer hit, men det löser faktiskt inte problemen som uppstår av de som inte gör det. Det finns t ex information tillgängligt om hur sådan här invandring med exempelvis stort överskott av unga män påverkar ett samhälle. För att inte tala om att det nu med facit i handen syns. I Kina är man oroad för de sociala konsekvenserna av mansöverskotten och tar det på stort allvar. Ändå har vi här nu betydligt större snedvridning i könsfördelningen i årskullar för unga vuxna. Lägg därtill de gigantiska kulturkrockarna och riskerna är uppenbara. Helt självförvållat av naiv och missriktad humanism.

  Oavsett rötter hade Sverige varit i betydligt bättre skick idag med SD:s invandringspolitik. Och många av de personliga tragedierna i dess spår hade undvikits. Samtidigt som både stat och privatpersoner hade kunnat finansiera långt bättre insatser för världens flyktingar t ex via FN och andra organisationer.

  Jag vet i alla fall vad mitt samvete tycker om min röst till höstens val.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s