Idag är det är tretton år sedan allting i mitt liv vände på ett litet frimärke….

20191110_225940Idag är det är tretton år sedan allting i mitt liv vände på ett litet frimärke.

Det är tretton år sedan jag fann honom död, hemma, i vår säng och det är tretton år sedan hans ”vänner” sålde ut honom och tillät struntprat göra ner honom och hans person. Ni vet vilka ni är! Hoppas att ni skäms idag! Det gör inte så mycket längre.

Och det är snart tretton år sedan, som stora delar av min egen familj vände mig ryggen, inte orkade med… Ingen av dem deltog på hans Minnesstund. Jo, det är fortfarande bittert, men är det viktigt?
Det gör inte så mycket längre!

IMG_20191111_054729_348.jpgDet är, uppskattningsvis, nio år sedan jag förlorade alla mina pengar, mitt hem, mina tillhörigheter och mina husdjur, till följd av mitt eget moraliska förfall och det förvirrade valet att fortsätta mitt missbruk.
Förlåt mig för det! MEN, jag sörjde honom! Mitt livs följeslagare! Jag kunde inte hantera det!

Det är, uppskattningsvis, åtta år sedan jag fick veta att delar av mig familj önskade att jag skulle försvinna, för alltid; ”Det vore väl bäst så, för alla”!
Ingen av dem hörde av sig! Jag var ensam… Det gör ingenting längre…

Och det är snart sex år sedan, som jag blev drogfri, upplockad från gatan och påbörjade min resa för att på nytt skapa mig ett liv värt att leva, ett drogfritt liv, som inneburit envishet, insikter och målmedvetenhet.
Jag är en av dem som överlevt!
Jag är fanimej en överlevare!
Det är det viktigaste jag har gjort! DET är fortfarande viktigt!

Och det är fem år sedan som jag tillskrevs de diagnoser som förmodligen orskat min psykiska ohälsa sedan tonåren och som jag förmodligen levt med under årtionden, men det gör inte så mycket längre! Jag kan leva med det!

Såren och skadorna finns där, i själen och hjärtat, och jag förlåter naturligtvis, men jag glömmer inte!

Jag läste något väldigt vackert för en tid sedan. Några ord och meningar som jag tagit med mig den senaste tiden! Ord, som jag i skrivande stund, inte minns vem avsändaren var; ”Där de själsliga såren ännu gapar öppna, det är där ljuset kommer in och når själen och hjärtat! Ljuset når hjärtat, där själssåren ännu gapar vidöppna”…

/ Arthur
(Foto/Bilder; Arthur)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s