Uppdateringar från Instagram. Väl Mött / Arthur…

IMG_20200206_191743_578Den 7:e Februari…
Jag vill inte ha rasistiska och dåliga ”blatteskämt”, via Messenger! Jag sk*ter i vad juden, nazisten och muslimen sa, i en bar i Norge!

Jag är FÖR mångfald, mångkultur och att hjälpa människor i nöd!

Jag vill inte heller ha skämt om bögar och fikusar bland mina privata meddelanden.
Jag tillhör nämligen minoriteten, och kan du inte närma dig mig på ett mer konstruktivt sätt, än med dåliga homofoba skämt, för att bevisa att du inte är rädd för mig, SÅ SK*T I DET! Jag bryr mig, ärligt talat, inte ett jä*la dugg om dig!

OCH! Jag undanber mig kvinnoförnedrande lustigheter och nedsättande ord om kvinnor och deras könstillhörighet, både på min egen profilvägg och via min Messenger!
Jag vill inte vara en del av en sexistisk och separerande machokultur!
Jag är en man av manligt kön, men min mansroll innefattar inte mansstereotyper som faller inom Manschauvinismen! Jag råkar nämligen vara mer färgrik och mångfacetterad än så! Jag tillåter det inte!

Passar det inte dig, så är du välkommen att enkelt plocka bort mig från din vänskapslista på Facebook och Instagram!

Tack på förhand!

20200205_084030

Den 6:e Februari på Instagram…
Vaknade i morse med feber.
Ont i kroppen.
Har jag svalt häftstift i natt?
Jag som aldrig blir sjuk! Vad hände?
Jo, jag har mått ganska bra en tid och med det har jag har varit ute och varit ovanligt social. Jag har till och med åkt tunnelbana och buss, utan större problem, och jag har rört mig bland människor, så som människor gör… Grattis till mig!
Det finns en baksida.
Med ensamhet och viss självvald isolering, till följd av psykisk ohälsa, blir man mer benägen att bli sjuk, när man väl besöker verkligheten, vardagen och de mer fungerande människorna därute i livsbruset. Man blir mer mottaglig och sårbar. Man brukar liksom inte exponeras så jäkla mycket för bakterier och baciller, när man vanligtvis rör sig i mer begränsade områden.
Så idag blir det vila, återhämtning och tid för eftertanke! Kanske att kroppen säger ifrån: ”Hörru’ ta och bromsa lite”! Jag har en obotlig förmåga att köra gasen i botten när jag har mina ”bra” perioder!
Och kanske är det så att jag måste, återigen, se över mitt pussel av livsdelar och inse att jag inte KAN ”hålla på” så mycket längre och att jag har blivit en långsammare, coolare och mer laidback person? Det tar tid ibland, att landa i allt det nya i ens personlighet och det tar tid att finna acceptans.

Jag ska ta hand om mig idag!
Vila på soffan och se på riktigt dålig teve!
Det som stör mig, oerhört, är att all min planering, alla mina rutiner och vardagliga tryggheter, går om intet och jag blir tvungen att bara låta det vara och försöka att finna mig i kaoset som uppstår i skallen. Det stör som fan! Klåda i hjärnan! Har ett oerhört behov av ordning och redan och rutiner! Det är viktigt för mig! Ordning! Rutiner!
Det finns diagnoser för sådant. Några bokstäver i kombination. Vem orkar!? Men… Jag trivs ganska bra med mig själv, även om jag kan tycka att tillvaron blir lite väl svårmanövrerad ibland!

Ta hand om dig därute i vardagen! Jag ska krypa tillbaka under min sten, svära över att träningen uteblir idag och dricka te!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s