Lite bitterbeska grubblerier… Vem orkar hålla på!? Det mesta i tillvaron är på paus!

IMG_20200513_085943_861Lite bitterbeska grubblerier…

Vem orkar hålla på!? Det mesta i tillvaron är på paus! Jag orkar bara inte! Begriper inte hur mina medmänniskor har lusten och orken att ständigt vara uppdaterade och kavla ut bilder på luncher, efter-duschen-bilder, middagar och selfies! Avundsam!? Ja, kanske?

”Var positiv, var gillande och glad! Fake it, till you make it! Ansträng dig lite! Tänk på allt du har, allt du är och allt som är positivt”! Jag är oerhört mätt på välmenande människor som bjuder på vägledning och handledning, kring hur jag, och andra, bör tänka, bör göra och vad som krävs för att kunna leva med glädje, lycka och kärlek.
”Det sitter i huvudet! Det sitter i hur du tänker. Ditt mående är helt avgörande kring hur du tänker dina tankar. Du är, vad du tänker”.
Det sitter i huvudet!? Ja, inte f*n sitter det i röven! Jag VET att det sitter i skallen, det är ju DET som är problemet!

20200513_124150Just nu är jag nog mest arg, lite avundsjuk och cynisk! Avundas de som har en mer rak körsträcka i livet, än jag själv! Arg för att livet och mina tankar ”fuckar upp” hela tillvaron! Det sitter i huvudet; Ja, men självklart!
Amerikanskt-positivt-tänkande och new-age-filosofer, gör mig illa till mods och smått illamående!
”Jag älskar mig själv, jag är bra, jag är värdefull, jag är viktig, min dag är underbar”!
Köp en kristall och ett välgörande te, så löser sig alla själslig knutar! Carpe some fucking diem! På’t bara…

20200419_133558Jag gör som alltid, trots uteblivet resultat; Dricker mitt kaffe på morgonen, mediterar, tränar, sköter min kost och jag tar hand om mig! Det går att tillryggalägga sina dagar och det går att somna någorlunda nöjd och tillfreds med sig själv, om man åtminstone gör det lilla man orkar med och klarar av. Sk*t i vad andra försöker pådyvla dig, för det har förmodligen inte en susning om hur just dina mörka själsliga håligheter ser ut! Gör vad du kan och mäktar med! Det ÄR gott nog!

Ta hand om dig, därute i tillvaron och cyberspace, jag gör så gott jag kan från min vrå av världen!

Väl mött / Arthur
(Foto/bilder; Arthur)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s