Du… Jag har inte hoppat i en enda vattenpöl, efter regnet, sedan du lämnade mig…

20200701_090344När du oåterkalleligt lämnade mig, sa jag att jag skulle dansa mer, älska ännu mer och vara mer inbjudande, öppen och känslomässigt transparent.
Jag lovade att jag skulle vara tillgänglig och öm. En kärleksoas. Vara mer av en fri själ.
Du… Jag har inte hoppat i en enda vattenpöl, efter regnet, sedan du lämnade mig…

Jag sa att jag skulle vara mer glasklar, fullständigt självklar och lysande, och jag lovade dig att jag skulle vara mer kärleksfull, säga ” jag älskar dig” oftare, och jag sa att jag skulle vara mer smeksam, ömsint och omhuldande, för att jag alltid är så avvaktande och känslomässigt isolerande.
Undvikande. Undanglidande.

Men du… Jag har inte hoppat i en enda vattenpöl, efter regnet, sedan du lämnade mig…

Jag lovade att jag skulle vara mer kärleksfull, berätta hur jag känner, vem jag är och vad jag upplever och förnimmer. Jag sa också att jag skulle leka mer, vara mer barnslig och lekfull och jag lovade att jag skulle skratta mer, bjuda på mitt färgstarka jag och vara mer tillgänglig och genomlysande.

20200701_082709Jag lovade dig, att jag skulle förlägga, slarva bort, mitt stela tillknäppta jag och att jag skulle vara mer öppen, omedelbar och oreflekterande.
Jag lovade och svor, att jag skulle hoppa i alla vattenpölarna, hejdlöst, efter regnet och att jag skulle dansa ensam i skogen, som en vilde, och gunga på gungorna vid barnens lekplats.
Du… Jag har inte hoppat i en enda vattenpöl, efter regnet, sedan du lämnade mig…

Jag lovade dig allt detta, och lite till, när jag blev ensam kvar. Jag skulle göra om och göra annorlunda, och jag skulle ta lärdom av allt det som jag så djupt grubblar över och önskar få ogjort.

20200701_081932Det blir aldrig riktigt som man har tänkt sig. Det blir inte alltid som man önskar och vill… Att göra om samma misstag om och om igen, utan reflektioner, och hoppas på nya resultat, är mänsklighetens gissel. Att upprepa samma sak, igen och igen, och förvänta sig en ny och bättre utgång, fungerar inte i realiteten! Man måste göra om och göra annorlunda!
Detta gäller även mig!
Jag har inte lärt mig någonting, av min ensamhet och kärlekstörs. Man kan tro, önska och hoppas, att man är kapabel till förändring, men icke…

Jag har inte hoppat i en enda vattenpöl, efter regnet, sedan du lämnade mig…

Väl mött / Arthur
(Foto/Bilder; Arthur)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s