Just idag ska jag vara vid liv, leva, ta min cykel och cykla för allt vad jag är värd, ut i sommaren och ut i livet!

IMG_20200718_090711_216Jag ska ta min cykel idag. Cykla ut i sommaren, för allt vad jag är värd och vila min kropp i solen, vid en brygga, och låta mig bländas av vattnets oformliga spegelyta.
Hela min kropp, ska få kyssas och smekas, av solens livgivande strålar och ljussken. Jag ska vara attraktiv, tilltalande och inbjudande trevlig. Levande!

Idag ska jag andas, djupa livgivande andetag, gråta lite i hemlighet, när ingen ser, för att jag behöver det! Jag behöver syret! Jag behöver frigöra gråten!
Det klöser och maler inombords. Det är för trångt att bo i den här kroppen. Jag är trångbodd! Jag behöver lösgöra utrymme, röja undan lite, städa och ge plats, till det riktigt bra sakerna!

20200718_082313Under dagen ska jag lyssna till alla barnen, som leker vid vattenbrynet och på bryggan, när de skrattar, kivas och stojar, för jag behöver det! Jag behöver höra och lyssna till glädjen hos dem som fortfarande, med lite tur i livet, är livsfyllda, oskuldsfulla och renhjärtade.
Jag behöver fylla mina lungor med sommar och guldgult ljus.
Värme. Kärlek.
Sommarljuset och allt det som skiftar i blått, ska få bo hos mig idag. Mina färger ska få vandra i blått, guld och sommargult. Jag vill vara levande, vara vid liv och våga vara livskraftig! Mod!
Min kropp och mina inre vrår, behöver få kontakt med glädjen i livsbruset och påminnas om livets enkelhet och lätthet. Jag ska låta sommaren och glädjeruset ta över i kroppen, breda ut sig och tränga undan det där eviga vemodet och avhysa min ständigt generösa inneboende; sorgbundenheten.
IMG_20200718_090711_217Och mina bruna ögon, ska få vila sig otrötta, titta upp i himlens djupa blå och leka tafatt med de få molnen, leta figurer, jaga dem över skyn och skratta högt för mig själv, när jag finner de mest märkliga formationer!

Idag är färgerna blå!
Blåfärgad, havsblå, himmelsblå, isblå, medelhavsblå… Eller bara… Sommarblå!
Just idag ska jag vara vid liv, leva, ta min cykel och cykla för allt vad jag är värd, ut i sommaren och ut i livet!

Ta hand om dig, därute i sommaren och cyberspace, jag gör mitt bästa från min vrå i världen / Arthur

(Foto/Bilder; Arthur)

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s